valjda takve da se nikad hdz nije ogradio od hb da su svi u hdz koji su bili za vrijeme hb u strukturama i danas u njima i sl
UZP Herceg Bosna
Moderator/ica: Moderator
Re: UZP Herceg Bosna
0
ne znaci jer izvrces
pominjes komsica a ne pominjes ovog cinovnika kojeg sam pomenuo
valjda zato jer ti ne odgovara u tvojim namjerama i sl
0
0
ja predlazem da hrvat iz citluka mucne glavom i vidi da ga covic i kompanija krade i da dobro razmisli da li ce njega birati na sljedecim izborima jer siguran sam da ima njegovih postenih sugradjana koji ce bolje raditi od covica i kompanije i za dobrobit svih ne samo hrvata
jbt to isto da ja tebi govorim neka pupovca martica i sl zato jer mora biti i srpska manjina tu a ovaj milosevic je lutka hdz stranke
0
Niko ne bi birao HR predstavnike da napravite iole normalnu oporbu. Ne morate vi glasati za Falatara iz Naše Stranke....No što je sa dr Zelenikom? Iz devedsetke. Potop. Zašto. Dr na prvim linijama odbrane u domovinskom ratu. Dokazan patriota. I?
Čović odmah prešao na uopbičajnu priču o izdaji unutar HR redova. Je li tako bilo? Jeste.
1
1
A sad adio 
..ja predlažem da Srbin iz doboja i meho iz kaknja odjebu lupetinu bakira i šovinistu Rašu!!respo je napisao/la: ↑25 aug 2020, 08:25ja predlazem da hrvat iz citluka mucne glavom i vidi da ga covic i kompanija krade i da dobro razmisli da li ce njega birati na sljedecim izborima jer siguran sam da ima njegovih postenih sugradjana koji ce bolje raditi od covica i kompanije i za dobrobit svih ne samo hrvata
jbt to isto da ja tebi govorim neka pupovca martica i sl zato jer mora biti i srpska manjina tu a ovaj milosevic je lutka hdz stranke
0
Zadnja izmjena: laga-nini, dana/u 25 aug 2020, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..ispravio ga..eto sad cu ja bit ko bosnjaci i rec za koga da glasaju..il mislite da bakir nije lupetina il Radovan šovinist..i kako vam to izgleda.. :cek
0
Zadnja izmjena: laga-nini, dana/u 25 aug 2020, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
A sto mislis zasto me ova tema dovodi do ruba sloma zivaca?
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
super i ja to savjetujem mehi i tom srbinu i ne pricam kako sam majoriziran kad meni ili bilo kom mehi kazes tolaga-nini je napisao/la: ↑25 aug 2020, 12:40..ja predlažem da Srbin iz doboja i meho iz kaknja odjebu lupetinu bakira i šovinistu Rašu!!respo je napisao/la: ↑25 aug 2020, 08:25
ja predlazem da hrvat iz citluka mucne glavom i vidi da ga covic i kompanija krade i da dobro razmisli da li ce njega birati na sljedecim izborima jer siguran sam da ima njegovih postenih sugradjana koji ce bolje raditi od covica i kompanije i za dobrobit svih ne samo hrvata
0
Vas ce Meho i Radovan navesti na ban. Koliko sam vec puta rekao, ovo nema veze sa temom? Pa nisam ja toliki mazohista da pratim samo jednu temu, brisem postove, upozoravam na off-topic. Nemojte zafrkavati. Dajte da nam svima bude lakse. Da se ni ja vama ne petljam u raspravu, ali, da i vi to radite na temi na kojoj to prilici.
0
Vise niko nista ne pise. Zakljucak: UZP je osudjen i (skoro) svi lideri istog. Jos samo ostaje da tuzim laganinija za dusevnu bol, koju mi je prouzrokovao time, sto je negirao agresiju HR na BiH napadom na Ravno. 
0
...sve smo riješili bošnjaci biraju hrvatske predstavnike vlasti a po mogućnosti i srpske...
ključaj temu.. 
0