UZP Herceg Bosna

Društvena kretanja, politika.. Začarani krugovi u žitu (i ispod žita)

Moderator/ica: Moderator

respo
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 250

Re: UZP Herceg Bosna

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 25 aug 2020, 08:13
mad_max_ba je napisao/la: 25 aug 2020, 08:11

Asti

Brt

Halo, presuda UZP

Dokazano....
..i kakve veze to ima s Čovićem il predstavnicima Hrvata u državnim strukturama..
valjda takve da se nikad hdz nije ogradio od hb da su svi u hdz koji su bili za vrijeme hb u strukturama i danas u njima i sl
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 25 aug 2020, 08:16
respo je napisao/la: 25 aug 2020, 08:13

govorim za danas ne za prije 50 godina i sl
..znaci sa potvrđuješ ono sto sam reka da mislite da su svi Hrvati u bih ustaše..osim komsica naravno..haha
ne znaci jer izvrces
pominjes komsica a ne pominjes ovog cinovnika kojeg sam pomenuo
valjda zato jer ti ne odgovara u tvojim namjerama i sl
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Post Postao/la laga-nini »

:stop ..predlažem da sve predstavnike Hrvata u državnim tijelima biraju bosnjaci a mogu i Srbi.. :odm
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 25 aug 2020, 08:21 :stop ..predlažem da sve predstavnike Hrvata u državnim tijelima biraju bosnjaci a mogu i Srbi.. :odm
ja predlazem da hrvat iz citluka mucne glavom i vidi da ga covic i kompanija krade i da dobro razmisli da li ce njega birati na sljedecim izborima jer siguran sam da ima njegovih postenih sugradjana koji ce bolje raditi od covica i kompanije i za dobrobit svih ne samo hrvata

jbt to isto da ja tebi govorim neka pupovca martica i sl zato jer mora biti i srpska manjina tu a ovaj milosevic je lutka hdz stranke
0
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

laga-nini je napisao/la: 25 aug 2020, 08:21 :stop ..predlažem da sve predstavnike Hrvata u državnim tijelima biraju bosnjaci a mogu i Srbi.. :odm
Niko ne bi birao HR predstavnike da napravite iole normalnu oporbu. Ne morate vi glasati za Falatara iz Naše Stranke....No što je sa dr Zelenikom? Iz devedsetke. Potop. Zašto. Dr na prvim linijama odbrane u domovinskom ratu. Dokazan patriota. I?

Čović odmah prešao na uopbičajnu priču o izdaji unutar HR redova. Je li tako bilo? Jeste.
1
1 slika
A sad adio :sara
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

respo je napisao/la: 25 aug 2020, 08:25
ja predlazem da hrvat iz citluka mucne glavom i vidi da ga covic i kompanija krade i da dobro razmisli da li ce njega birati na sljedecim izborima jer siguran sam da ima njegovih postenih sugradjana koji ce bolje raditi od covica i kompanije i za dobrobit svih ne samo hrvata

jbt to isto da ja tebi govorim neka pupovca martica i sl zato jer mora biti i srpska manjina tu a ovaj milosevic je lutka hdz stranke
..ja predlažem da Srbin iz doboja i meho iz kaknja odjebu lupetinu bakira i šovinistu Rašu!!
0
Zadnja izmjena: laga-nini, dana/u 25 aug 2020, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Post Postao/la Fatih »

:palm
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
storm
Administrator
Reactions: 38010

Post Postao/la storm »

Ne mogu ni obrisati, kad nisam skonto post :D
1
1 slika
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..ispravio ga..eto sad cu ja bit ko bosnjaci i rec za koga da glasaju..il mislite da bakir nije lupetina il Radovan šovinist..i kako vam to izgleda.. :cek
0
Zadnja izmjena: laga-nini, dana/u 25 aug 2020, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

storm je napisao/la: 25 aug 2020, 12:57 Ne mogu ni obrisati, kad nisam skonto post :D
A sto mislis zasto me ova tema dovodi do ruba sloma zivaca? :D
1
1 slika
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
storm
Administrator
Reactions: 38010

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 25 aug 2020, 12:59 ..ispravio ga..eto sad cu ja bit ko bosnjaci i rec za koga da glasaju..il mislite da bakir nije lupetina il Radovan šovinist..i kako vam to izgleda.. :cek
Oprosti, koji Radovan?
Di taj bude!?
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..milorad..sorry.. :hihi
5
5 slika
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 25 aug 2020, 12:40
respo je napisao/la: 25 aug 2020, 08:25

..ja predlažem da Srbin iz doboja i meho iz kaknja odjebu lupetinu bakira i šovinistu Rašu!!
super i ja to savjetujem mehi i tom srbinu i ne pricam kako sam majoriziran kad meni ili bilo kom mehi kazes to
0
Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

Vas ce Meho i Radovan navesti na ban. Koliko sam vec puta rekao, ovo nema veze sa temom? Pa nisam ja toliki mazohista da pratim samo jednu temu, brisem postove, upozoravam na off-topic. Nemojte zafrkavati. Dajte da nam svima bude lakse. Da se ni ja vama ne petljam u raspravu, ali, da i vi to radite na temi na kojoj to prilici.
0
Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

Vise niko nista ne pise. Zakljucak: UZP je osudjen i (skoro) svi lideri istog. Jos samo ostaje da tuzim laganinija za dusevnu bol, koju mi je prouzrokovao time, sto je negirao agresiju HR na BiH napadom na Ravno. :ooo
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

...sve smo riješili bošnjaci biraju hrvatske predstavnike vlasti a po mogućnosti i srpske... :bih1 ključaj temu.. :hihi
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 34372

Post Postao/la dmr »

jbg, propao UZP, sta da se radi :pusi :ooo
0
:damir
Odgovori

Natrag na “Bosna i Hercegovina”