Hahahahah nisam znao to...
Znam za Arbaniju, Arbanasi, iz okoline Zadra, dolaze iz Albanije...
Moderator/ica: Moderator
Hahahahah nisam znao to...

jasam brt hrvat islamske vjeroispovijestiFatih je napisao/la: ↑28 nov 2020, 13:56 " U novim zgradama su stanari druge nacionalnosti, a nema toliko Hrvata da se naseli u njima i očuva nacionalnu strukturu Stupa."
Hbo te, k'o daje neko dao komandu "Stup mora pasti".
"Danas je Stup u sastavu općine Ilidža. Prije velikosrpske agresije i bošnjačke agresije na Hrvate bio na glasu kao dio Sarajeva u kojem je živio najveći broj Hrvata katolika. "
@Hannibal , to sa Franjinon slikom za avatar, ovaj clanak, sve mi se cini da je @storm bio upravu.
Idi brt maticaru, tren posla.![]()
1
Bil' ti gradio dzamiju u Neumu?Hannibal je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:45jasam brt hrvat islamske vjeroispovijestiFatih je napisao/la: ↑28 nov 2020, 13:56 " U novim zgradama su stanari druge nacionalnosti, a nema toliko Hrvata da se naseli u njima i očuva nacionalnu strukturu Stupa."
Hbo te, k'o daje neko dao komandu "Stup mora pasti".
"Danas je Stup u sastavu općine Ilidža. Prije velikosrpske agresije i bošnjačke agresije na Hrvate bio na glasu kao dio Sarajeva u kojem je živio najveći broj Hrvata katolika. "
@Hannibal , to sa Franjinon slikom za avatar, ovaj clanak, sve mi se cini da je @storm bio upravu.
Idi brt maticaru, tren posla.![]()
![]()

ono sam brt naso licnu iz 1951.

1