a po čemu to brt
evo na mom primjeru, ko biva štite me "moji" a pola grada rastjerali
niđe nikog, samo sebe gledaju i još ti se nađe pametovat kako bi ti trebo ovo, ono
dođe mi da ih jedan dan sve kolektivno
Moderator/ica: Moderator

a po čemu to brt

zato sto su vam bosnjaci nametnuli komsicaa

sve je to isto

1
Hmmm tako se nameće.Fatih je napisao/la: ↑30 maj 2021, 17:37
Znaci, po automatizmu, Bakir je moj lider? Lider cijelog naroda je onaj koji je predsjednik najvece stranke? Clanak je OK, ali ovakve konstatacije govore, koliko se ovakvo misljenje jednostavno nametnulo svugdje.
P.S.
@Hannibal, brt, ti se nemoj ljutiti, tebe predstavlja jer si nam dao do znanja.![]()
A da, to jeste neka razlika, kada se tice BiH i HDZ-a. I, sve OK, samo mi bas nikako ne ide u glavu, da covjek koji je "lider hrvatskog naroda u BiH", prolazi bez da ga iko mnogo pita o Hrvatima Posavine. Znaci, i ovakve konstrukcije cak njih ne uzimaju u obzir. Zaboravljeni dio hravtskog naroda u BiH...ili ih i ne smatraju Hrvatima. Iako sam siguran da i sam znas zasto je to tako, meni to nikako da jednom "sjedne u glavi", da je to tako i da je "to-to"...storm je napisao/la: ↑30 maj 2021, 17:59Hmmm tako se nameće.Fatih je napisao/la: ↑30 maj 2021, 17:37
Znaci, po automatizmu, Bakir je moj lider? Lider cijelog naroda je onaj koji je predsjednik najvece stranke? Clanak je OK, ali ovakve konstatacije govore, koliko se ovakvo misljenje jednostavno nametnulo svugdje.
P.S.
@Hannibal, brt, ti se nemoj ljutiti, tebe predstavlja jer si nam dao do znanja.![]()
Ali jedno je.
Srbi imaju kakvu takvu opoziciju, bošnjački politički parket pogotovo. Vidimo barem tragove demokracije na izborima.
Dok covke nema opozicije ni u snu.
A tako ti je, kad smo mahom nepodobni i nikakvi rvvati.Fatih je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:55A da, to jeste neka razlika, kada se tice BiH i HDZ-a. I, sve OK, samo mi bas nikako ne ide u glavu, da covjek koji je "lider hrvatskog naroda u BiH", prolazi bez da ga iko mnogo pita o Hrvatima Posavine. Znaci, i ovakve konstrukcije cak njih ne uzimaju u obzir. Zaboravljeni dio hravtskog naroda u BiH...ili ih i ne smatraju Hrvatima. Iako sam siguran da i sam znas zasto je to tako, meni to nikako da jednom "sjedne u glavi", da je to tako i da je "to-to"...

1