Srbija
Re: Preminuo partijarh Irinej
Sad ce viljuskica da bude, da virus propadne kroz supljine, a da ostane sto treba.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ma to je jasno. Ali, evo primjera zasto treba u zivotu paziti sta radis, pa cak i govoris. On umro, ismijavaju se svi sa time. Prije bih rekao da je sam kriv za to.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Trebalo bi više voditi računa u svakom slučaju. Ali eto..sloboda govora nas odvede daleko..i zaboravljamo da nas sud čeka.
0
Slazem se. Ali, evo, ovo je najbolji primjer za sve oni koji govore o slobodi govora i izrazavanja. Kada se Muhamed a.s pokazuje sa bombom na glavi umjesto turbanom, to je "sloboda govora i izrazavanja". A, koliko sam komentara vidio, od nekih lica koji su to podrzavali, da se sada zgrazavaju nad ovim sto se pise u Irineju. Ti dvostruki standardi su mi uvijek smetali.
1
1
Po meni bi muslimane više cijenili, ako bi umjesto u kritiziranje karikatura uložili energiju u to, da se one sa bombama i mačetama ukloni...Fatih je napisao/la: ↑21 nov 2020, 11:47Slazem se. Ali, evo, ovo je najbolji primjer za sve oni koji govore o slobodi govora i izrazavanja. Kada se Muhamed a.s pokazuje sa bombom na glavi umjesto turbanom, to je "sloboda govora i izrazavanja". A, koliko sam komentara vidio, od nekih lica koji su to podrzavali, da se sada zgrazavaju nad ovim sto se pise u Irineju. Ti dvostruki standardi su mi uvijek smetali.
0
Je li to postoji svjetska muslimanska vojska ili policija? Zatim, zasto bi to bio samo "muslimanski" posao? Meha, cijenim cesto tvoje misljenje, ali si ovdje debelo fulio...Mehaning je napisao/la: ↑21 nov 2020, 12:28Po meni bi muslimane više cijenili, ako bi umjesto u kritiziranje karikatura uložili energiju u to, da se one sa bombama i mačetama ukloni...Fatih je napisao/la: ↑21 nov 2020, 11:47
Slazem se. Ali, evo, ovo je najbolji primjer za sve oni koji govore o slobodi govora i izrazavanja. Kada se Muhamed a.s pokazuje sa bombom na glavi umjesto turbanom, to je "sloboda govora i izrazavanja". A, koliko sam komentara vidio, od nekih lica koji su to podrzavali, da se sada zgrazavaju nad ovim sto se pise u Irineju. Ti dvostruki standardi su mi uvijek smetali.![]()
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10035
Kako bezakonji ISIL može biti muslimanska policija bez države kao temelja jedne uređene islamske republike, u kojoj vlada šerijat, osim što su ga sprovodili na sebi svojstven divljački način tokom rata ili ti ga agresije u Siriji?
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Budimo odgovorni
opet ljube pleksiglas...
:face
:face
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Suvišno mi je bilo šta komentarisati kada neko umre... , vjerujem da je tada pravda zadovoljena...
Ali živi su već druga stvar
Ovo ljubljenje mi je glupost na kvadrat, i bez korone...
Ali živi su već druga stvar
Ovo ljubljenje mi je glupost na kvadrat, i bez korone...
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
U Srbiji žalost 
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Hajde da sastavimo primjer...
Idemo recimo ja i ti na prosvjede za lagalizaciju kanabisa...
Ljepo mi prozestiramo I mašemo tablicama, kad ono, neki među nama počnu bacati granitne kocke, neki vade pištolje, a neki bi bombe bacali...
Kad se to počne događati, mi možemo sledeče...
1. Mahati dalje tablicama i ignorirati, da svako malo netko pogine oko nas
2. Okrenuti se, gledati u nebo i ponašati se u stilu "ja nisam iz ovoga filma".
3. Skočiti na budale u svojim redovima i zaustaviti gluposti oko sebe...
Što bi ti rekao...
Koji odgovor odabrati...
0
Mehaning je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:15Hajde da sastavimo primjer...
Idemo recimo ja i ti na prosvjede za lagalizaciju kanabisa...
Ljepo mi prozestiramo I mašemo tablicama, kad ono, neki među nama počnu bacati granitne kocke, neki vade pištolje, a neki bi bombe bacali...
Kad se to počne događati, mi možemo sledeče...
1. Mahati dalje tablicama i ignorirati, da svako malo netko pogine oko nas
2. Okrenuti se, gledati u nebo i ponašati se u stilu "ja nisam iz ovoga filma".
3. Skočiti na budale u svojim redovima i zaustaviti gluposti oko sebe...
Što bi ti rekao...
Koji odgovor odabrati...![]()
0