Adis je napisao/la:
Vidiš, komunistima se non-stop sočitava to da jašu narod bez da ih je narod odabrao kao jahače.
Nakon demokratskih izbora to više nije tako, izabereš sebi jahača i to ti je to. U čemu je sad problem? Msm, sad se vidi, sad se zna - ko se kome dopada.
Pa sta je tebi tu cudno. Pa i jesu jahali narod. A jasu i ovi sada. Nije mi jasno zbog cega ti sada pokusavas otkriti toplu vodu, kad je ona davnih dana otkrivena.
Adis wrote je napisao/la:
E jbg, daj reci nešto na temu Rusija na temi zvanoj Rusija!
Naprimjer, jel vama totalno nezamisliovo da se ruska kujica zvana Ukrajina ponovo vrati na svoje mjesto nakon što se devedesetih bila otela ruskoj kontroli? Meni nije, dapače.
Nista mi nije nezamislivo, jer sve je moguce osim drvenog sporeta.....a i drveni sporet je moguc ako je za jednokratnu upotrebu.
U svakom slucaju mene bas briga. I za Amerima, i za Rusima, i za Ukrajincima. Bas kao sto je i njih sve bolio qrac za nama kad se sranje desavalo u BiH. U principu zao mi je obicnog covjeka koji zivi u Ukrajini i prolazi kroz ratna desavanja, a i to samo ako slucajno naletim na vijestima. Cim promijenim kanal nestane i to moje zaljenje. Inace vec duzi period svjesno ne pratim svjetska ili lokalna politicka i ratna zbivanja, i mnogo se dobro osjecam zbog te odluke.
U svakom slucaju Putin je shupak, ruska politika je shupacka, molicu lijepo lik je usao na tudju teritoriju. Poruka njemu je halooooo ba, mrsh nazad svojoj kuci i u svojoj kuci pravi putinizam.