Iran u centru svjetske krize – šta slijedi?
Re: Iran u centru svjetske krize – šta slijedi?
Iran sam protiv svih njih. Na kraju ispadoše veća sila od njih. Zamisli ratuješ istovremeno protiv Izraela, USA, Europe, S. Arabije, Katara, Jordana, UAE, Turske, i svi oni mu ne mogu ništa
0
Uspjeh je izbjeci sukobe, ... i ne dovesti se u situaciju da ratujes sam protiv svih. Ako je ikako moguce.
2
2
Naravno. Isto tako uspjeh je dopustiti da te granatiraju cionističke pudlice, a ti da im ne uzvratiš. Naravno, ko su oni da uzvraćaju jednoj sili kao što je Izrael, ili USA...
1
1
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5555
Brt, trebal išćerat pudlice iz Butmira?
0
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Ljudi su definitivno otišli u quratz s razumom
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 8895
- Kontakt:
Zabise ga iranci svima, i to jeftinim dronovima. Ovim prolazom tankera zabise ga ekonomski svima, susjednim arapima i ostatku svijeta. Ameri se zajedno sa Izraelom garant ujedaju za guzicu.
Ali niko nece da prvi prestane sa ratom. Izgleda svi idu do zadnjeg. Pa ko koga istrjebi do kraja. Naravno, civili su ti koji uvijek stradaju. Vlade sve tri drzave su teska djubrad, ne zna se ko je gori.
Apokalipsa. Ko prezivi pricat ce i krenuti sa zivotom iznova i to od fabrickih postavki.
Ja se ponasam kao da se nista lose nece desavati u buducnosti. Svjesno sebi zamazujem oci, planiram putovanja, pravim rezervacije, kupujem avionske karte.....ali u biti, dolaze teska vremena i mislim da vise niko globalno nece biti ono sto je bio do sada.
Ali niko nece da prvi prestane sa ratom. Izgleda svi idu do zadnjeg. Pa ko koga istrjebi do kraja. Naravno, civili su ti koji uvijek stradaju. Vlade sve tri drzave su teska djubrad, ne zna se ko je gori.
Apokalipsa. Ko prezivi pricat ce i krenuti sa zivotom iznova i to od fabrickih postavki.
Ja se ponasam kao da se nista lose nece desavati u buducnosti. Svjesno sebi zamazujem oci, planiram putovanja, pravim rezervacije, kupujem avionske karte.....ali u biti, dolaze teska vremena i mislim da vise niko globalno nece biti ono sto je bio do sada.
1
1
Samo da mi je skontati kako se obogatiti od rata i da pritom ne obučem uniformu i ne zadužim pušku.
Onda znam da ću definitivno izaći kao pobjednik kakav god ishod da bude.
Onda znam da ću definitivno izaći kao pobjednik kakav god ishod da bude.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Za prvi mandat mogli bi se opravdat, da ga drugi put izaberu to je mentalna greska
Dobro da smo kosponzori u osudi irana
Ljut sam na cijeli svijet, nekad sam bio samo na arslana i kranga
Dobro da smo kosponzori u osudi irana
Ljut sam na cijeli svijet, nekad sam bio samo na arslana i kranga
2
1
1
1
Nedavno sam prolazila pored Iranskog kulturnog centra u Sa i postavili su i slike ubijene djece, užas stvarno. Nekoliko mjeseci prije sam čitala u vijestima o više od 6000 ljudi ubijenih na protestima, i to mi je bilo užasno al' i dalje ne mislim da je rješenje ovo što je Amerika uradila. S jedne strane Trump koji ne preuzima odgovornost i zvuči kao da nije upućen u sva dešavanja u Iranu, s druge Mamdani koji čestita Bajram iz New Yorka. Koliko znam o Iranu su zeznuta al' i relativno progresivna nacija u odnosu na druge neke islamske zemlje, žao mi je što se ovo dešava.
1
1
11 milijardi dolara je do sada kostao ovaj rat sa Iranom.
Al´ bitno je da je idiot na vlasti povukao USAID "..jer puno kosta i ne doprinosi nicemu".
Al´ bitno je da je idiot na vlasti povukao USAID "..jer puno kosta i ne doprinosi nicemu".
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Jjebeš novac u ulaganje mnogih država u naoružavanju Izraela godinama.
1
1
MunDzi je napisao/la: ↑12 mar 2026, 18:40 Zabise ga iranci svima, i to jeftinim dronovima. Ovim prolazom tankera zabise ga ekonomski svima, susjednim arapima i ostatku svijeta. Ameri se zajedno sa Izraelom garant ujedaju za guzicu.
Auh, a tek kako ovo zabiše Iranci
Iran, Oil: Tehran puts strategically important pipeline into operation https://share.google/SBztJB8gqYt8NBBgi
Odvrnuli pipu
0
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5555
Folcvagen se piše VW.
2
2
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.