Ne budi smiješna, ne znaš ko ti nad glavom zvrnda i ko te satelitom špijunira, sekunda ti fali da te dronom opali po vugli a ovamo se voze Čironi i SF- devedesetke?
Klasični sindrom papagaja u zlatnom kavezu...

Ne budi smiješna, ne znaš ko ti nad glavom zvrnda i ko te satelitom špijunira, sekunda ti fali da te dronom opali po vugli a ovamo se voze Čironi i SF- devedesetke?

Pa sta. Nek me spijunira. Zaboli me strina.Šabović Adis je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:58Ne budi smiješna, ne znaš ko ti nad glavom zvrnda i ko te satelitom špijunira, sekunda ti fali da te dronom opali po vugli a ovamo se voze Čironi i SF- devedesetke?

Svaka beznačajna sitna boranija ikad.MunDzi je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:35Pa sta. Nek me spijunira. Zaboli me strina.Šabović Adis je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:58
Vise volim da me spijunira dok zivim na zapadu; nego da zivim u Rusiji i da me tamo spijunira.
Iz istog razloga iz kojeg i svaki virtuelni behaljubac živi u inostranstvu a ne u beha.Meni samo nije jasno zasto ni jedan virtuelni forumski rusoljubac do sada nije otisao da zivi u Rusiji.![]()
Točno to.Ommadawn je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:59 I ovi što sad seru po pitanju bošnjačkog nacionalizma.
Jarane, nisu Bošnjaci (iliti bosanski muslimani kako su se tada zvali) vikali da hoće oružje, crtali mape po neumskim i bugojanskim vilama i vikendicama, niti su usmjeravali topovske cijevi ka Srbiji i Hrvatskoj.
Bošnjački nacionalizam, koliko god se i ja sam grozio istog, je direktna posljedica onog što je započeto u Srbiji odnosno Hrvatskoj a što traje i danas.
U čemu je problem?Šabović Adis je napisao/la: ↑18 apr 2026, 17:03Svaka beznačajna sitna boranija ikad.
Vise volim da me spijunira dok zivim na zapadu; nego da zivim u Rusiji i da me tamo spijunira.
Pa jes, na zapadu te špijunira za tvoje dobro a u Rusiji za njegovo. Ima logike.Iz istog razloga iz kojeg i svaki virtuelni behaljubac živi u inostranstvu a ne u beha.Meni samo nije jasno zasto ni jedan virtuelni forumski rusoljubac do sada nije otisao da zivi u Rusiji.![]()
Pises gluposti.Šabović Adis je napisao/la: ↑18 apr 2026, 17:03Svaka beznačajna sitna boranija ikad.
Pa jes, na zapadu te špijunira za tvoje dobro a u Rusiji za njegovo. Ima logike.Iz istog razloga iz kojeg i svaki virtuelni behaljubac živi u inostranstvu a ne u beha.Meni samo nije jasno zasto ni jedan virtuelni forumski rusoljubac do sada nije otisao da zivi u Rusiji.![]()

E, Zmajček, da te ne pitam je li preča Slovenija ili Jugoslavija, znam šta ćeš reći. Pitaću te je li preča Slovenija ili EU? Eto, Orbanu je preča bila Mađarska nego EU, a tebi?storm je napisao/la: ↑18 apr 2026, 17:11U čemu je problem?Šabović Adis je napisao/la: ↑18 apr 2026, 17:03
Svaka beznačajna sitna boranija ikad.
Pa jes, na zapadu te špijunira za tvoje dobro a u Rusiji za njegovo. Ima logike.
Iz istog razloga iz kojeg i svaki virtuelni behaljubac živi u inostranstvu a ne u beha.
Ideš gdje ti je bolje, ali zašto bi to isključivalo, da i dalje voliš svoju zemlju i ljude?
Nego je žešći mindfuck, kad živiš na zapadu,a svršavaš na diktature i autokrate, no opet ne odlaziš tamo...
Te mi logike ne igraju...

Pa ja. Zato nije tebe primio.

Upozoreni ste.