Slavko Aleksić je krepao.
Tako kažu, mada se sumnja da je to Vučić smjestio.
"Sarajevo safari"
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9826
Re: "Sarajevo safari"
Ko je ostao živi neka se njima bave, niko ne zna šta je Aleksić još krio. Ako je toliko bio bitan Beogradu onda i ovaj nagli kontak sa njim, prebacivanje pa vraćanje u beživotnom stanju je svakako za ozbiljne istrage. Čak iako je bolovao od karcinoma to ne umanjuje veličinu upitnika; zašto se smrt desila u veoma bitnom trenutku istrage.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ma smaknuo ga pickousti da se ne zna koliko je njegove uloge tu.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Gledajući čitavu plejadu likova koji vas dan danas vode očigledno čovjek može zaključiti da nisu bacili dovoljno bombi. Trebali su to podebljati ne bi li konačno došli do katarze kao društvo. Inače, ja ću ti ovo reći u "lice" ovdje što sigurno veliki broj također misli, ali ne žele konfliktne situacije.BeogradjanIN je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:44Osetio sam ja te NATO briznike na svojoj kozi jos kao klinac. Bombardovali citavu drzavu ne razmisljajuci o civilima. Ubijali bebe,decu,neduzne ljude a akciju i to protivzakonitu nazvali milosrdni andjeo.Kada im zbrojis koliko su neduznih poubijali sirom sveta, broji se u milionima. Toliko prete Rusiji, govore da su zlocinci zasto ih ne napadnu? Zasto njih ne izbombarduju? Zasto zlocince iz Izraela ne bombarduju? E pa tu ne smeju da diraju. Sta ima da gledam americkog vojnika, nadrogira se i ratuje. Tako su barem na Kosovu zene silovali, sto brianci sto amerikanci.Socrates je napisao/la: ↑21 dec 2025, 23:38
Znači Rusija nije htjela poraziti Ukrajinu četiri godine. Pa de malo razmislite kad nešto pišete.
I prijatelju bolje da ne vidiš Amera kad zaista želi nešto da uništi bez ikakvih kočnica.
NATO baze i treba da budu svuda jer štite poredak od kojeg si i ti imao koristi otkad si se rodio. Od Rusije nisi nikad imao nikakve koristi. Samo štetu. Bez obzira iz koje si evropske zemlje.
Rusija ciljano gadja i oslobadja svoje teritorije koje su im otete dok su bili slabi. Inace da hoce, zbrisali bi ih sve za dva dana.
Sa srpskim nacionalizmom tj. fašizmom treba po kratkom postupku sviđalo se ljudima ovo pisanje ili ne. Ja sam tu odavno prestao furati političku korektnost "da mi se komšija slučajno ne naljuti". Samo direkt u kost jer se čisti resetovani odnosi mogu ostvariti samo na takav način kad se krene od nule.
0