laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 12:02
..ne mos cili život tražit krivca kolko grešaka u privatnom životu radimo pa ako ostanemo u prošlosti uništimo će život..hvala ti boze sto imamo takvog predsjednika vlade..
Zato će se sve ponoviti kad- tad...
Ista je bila priča nakon 40ih...
haj dobro je, tko je koga, nema veze sad, tito uzeo 200.000 četnika preko noći u partizane, bleiburg, jasenovac ostali su nedorečeni, stigle su devedesete i konobar je donijeo račun...
I opet se popilo dobro, a slabo plaćalo...
Nikad se riješiti tih repova...
Rokali su se europljani u stogodišnjim ratovima, malo veće nacije, malo žešći ratovi ...pa su to riješili jednom zauvijek.
Samo je razlika sto je krajem 2sr nepisemnih bilo koliko?
Doduse ni danas se ne mozemo pohvaliti bar u bih jer imamo 3% nepismenih
respo je napisao/la: ↑31 jul 2020, 09:47
Cim je ovdje miteran on ce i ujebati svaku zdravu raspravu
Zbog takvih i jeste ovakva situacija jer im odgovara kao i ovima na vlasti
Daj narodu da strahuju od cetnika ustasa balija a njima daj da kradu
Zato sam i napisao, da takva retorika savršeno odgovara upravo toj "banja luci" i "listici"...
A ovamo puna usta cjelovite bih... Pa onda treba odlučiti, nema izmedju.
Kao što su svima puna usta EU integracija, a međusobno čine sve, da do toga ne dodje... Znaju da su bivši isti tren, a dosta njih i u zatvoru.
Pa eto. Krenite vas dvojica pa nadjite istomisljenike u BL muslimani su svakako za BiH tu nemate koga nagovarati
Muslimani su sveci ..zidovi ovi prostora ko da ste se ufurali u žrtve a sami niste virovali da će petokraka pucat u vas..ko sto niste rekli nije ovo nas rat kad se ravno sravnilo ko da niste rekli ovo je naša armija kad su vec debelo pucali po Slovenije a pogotovo prema Hrvatskoj ...nekad imam dojam da je vama jedino za sto nije ostala yuga i sve to kroje pod krinkom žrtve..
laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 12:44
Muslimani su sveci ..zidovi ovi prostora ko da ste se ufurali u žrtve a sami niste virovali da će petokraka pucat u vas..ko sto niste rekli nije ovo nas rat kad se ravno sravnilo ko da niste rekli ovo je naša armija kad su vec debelo pucali po Slovenije a pogotovo prema Hrvatskoj ...nekad imam dojam da je vama jedino za sto nije ostala yuga i sve to kroje pod krinkom žrtve..
Ne mozes bas ni reci ufurali se u zrtve
Ipak je najvise muslimana pobijeno bez obzira sta i kako se ponasali
Stoji to sto kazes nije ovo nas rat i sl samo sto to moras gledati iz tadasnjeg konteksta al da smo imali losih politicara sa losim odlukama jesmo
Lako je sada biti general na svim stranama
laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 12:52
.pobijeno jer su bili naivni tj.alija koji do zadnjeg trena virova da JNA nece njih..
Pa citas li sta pisem
Imali smo mi gresaka tonu i nesposobnih politicara al to ne mijenja cinjenicu da su u bih muslimani najvise stradali
A tome je pridonijela i politika tudjmana uz milosevica da se ne lazemo
Nisu oni bezveze jel ono bi u kardeljevu dogovarali podjelu bih
laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 12:44
Pricas gluposti. Masa ljudi je odbila ici u JNA ili dezertirala iz iste u toku rata u HR. A onda je doslo ovo
Izetbegović je pozvao bosanskohercegovačke regrute i vojne obveznike da se ne odazivaju pozivima JNA na regrutaciju i mobilizaciju dok ona vrši agresiju na Hrvatsku. U julu 1991. u Bosni i Hercegovini je, zahvaljujući bošnjačko-hrvatskom dijelu Predsjedništva na čelu s Izetbegovićem, odgođeno upućivanje regruta u JNA, a u augustu je dogovoreno da se oni mogu slati samo na odsluženje vojnog roka u Bosni i Hercegovini.
Osim toga mogao bi i pokazati malo respekta i prema bosnjacima koji dadose zivote za slobodnu Hrvatsku
Tijekom Domoviskog rata poginuli su kao pripadnici Hrvatske vojske i policije 1.187 Bošnjaka, od toga 9 žena a još 80 Bošnjaka smatara se nestalima.
Pazi ti hinjave latinske price. “Pogotovo prema Hrvatskoj”. Kao ono Bosnjaci jedva docekali. Mozda smo ipak i trebali s cetaljima krenuti “prema Hrvatskoj” ne bi opet stali do Blajburga
..bili ste politički izgubljeni a te price o dogovoru tudjmana i Miloševiću u hr kod najveći protivnika tudjmana ne piju vodu..zamisli dogovorili se dok je pola hr Srbija okupirala..Kosovski teorije
laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:02
..bili ste politički izgubljeni a te price o dogovoru tudjmana i Miloševiću u hr kod najveći protivnika tudjmana ne piju vodu..zamisli dogovorili se dok je pola hr Srbija okupirala..Kosovski teorije
To kakvi smo politicki bili je prica za sebe
Kakve veze ima koliko je srbija zauzela kad su se dogovarali
Da li bi se kasnije kusurali preko bih vrlo vjerovatno al je dokazano da su imali plan
Nema tu nikakva kosovska teorija
laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:23
Inače prioritet tudjmana je bio podjela bih dok Srbi harače al dobro ako vas ta teorija riješi uživaj
Ne znam ja sta je njemu bio prioritet al znam da je dogovarao podjelu
Kao sto rekoh vjerovatno bi bh teritoriju razmjenjivao za sao krajinu banat i sl
Njemu bi ostala hercegovina mozda krajina malo posavine a muslimani bi ili nestali ili bili u nekom rezervatu oko sarajeva i sl
Nema tu nikakvog uzivanja kad je i osudjeno za herceg bosnu
Sto je jos gore gledajuci sudove i ta odlucivanja hrvati su bili gori po bih od srba jer kod srba nije presudjena agresija
u noći 10. siječnja 1994. na sastanku u organizaciji SAD-a i Njemačke Alija Izetbegović 'ponudio sve južno od Prozora do Neretve' i da je ista ponuda ponovljena 16. siječnja, u zgradi UN-a.
'Predsjednik Tuđman oba je puta odmah odbio ponudu, bez ikakvih konzultacija', kazao je Granić, dodajući da je nakon toga, dogovorom Hrvatske i SAD-a, započela američka mirovna inicijativa koja je dva mjeseca kasnije rezultirala Washingtonskim sporazumom.
laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:37
..inače kruži odavno teorija da je Alija nudio Hercegovini hr..jel to podjela
Pa moguce je i to
Iskreno nisam cuo al me ne cudi jer i sada skoro isto rade samo nije alija al jeste njegov sin
I naravno da je podjela
Svako ko daje pedalj bih bilo kome meni je to izdaja
Je li ja trebam se odreci livna posusja orasja zato sto tamo zive hrvati i nisu "moja" vjera i sl?
laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:40
u noći 10. siječnja 1994. na sastanku u organizaciji SAD-a i Njemačke Alija Izetbegović 'ponudio sve južno od Prozora do Neretve' i da je ista ponuda ponovljena 16. siječnja, u zgradi UN-a.
'Predsjednik Tuđman oba je puta odmah odbio ponudu, bez ikakvih konzultacija', kazao je Granić, dodajući da je nakon toga, dogovorom Hrvatske i SAD-a, započela američka mirovna inicijativa koja je dva mjeseca kasnije rezultirala Washingtonskim sporazumom.
Vidim da ti preskaces onaj dio koji tebi ne odgovara kada su hrvati i armija bih bili zaracene strane