In memoriam/ Počivali u miru..
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6694
Re: In memoriam/ Počivali u miru..
Sve u svemu, tup je osjećaj kada ode neko sa kim si kuckao deceniju.
Jednom su sadili lipu...
Jednom su sadili lipu...
1
1
Zadnja izmjena: radostan dan, dana/u 15 okt 2021, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kako nije, bas onako ti automatski kroz glavu prodju sve zafrkancije i sva ta piskaranja i kao hladan tus te strefi da sa tom osobom kuckat vise neces…radostan dan je napisao/la: ↑15 okt 2021, 19:10 Sve u svemu, tup je osjećaj kada ode neko aa kim si kuckao deceniju.
Jednom su sadili lipu...
0
I say what I think, I think what I say
Ja sam se na Klixu nadjebavao sa Prog321 i dan danas ne mogu da svarim da lika nema.Max je napisao/la: ↑15 okt 2021, 19:13Kako nije, bas onako ti automatski kroz glavu prodju sve zafrkancije i sva ta piskaranja i kao hladan tus te strefi da sa tom osobom kuckat vise neces…radostan dan je napisao/la: ↑15 okt 2021, 19:10 Sve u svemu, tup je osjećaj kada ode neko aa kim si kuckao deceniju.
Jednom su sadili lipu...
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Nisam sa njim bio u nekom kontaktu ne znam da smo
Ikada nesto tipkali, vjerovatno nismo iste teme posjecivali
0
I say what I think, I think what I say
Ma ja sam sa njim oko ekonomskih mehanizama, pa me znao zajebavati za Švedsku nešto, pa ovo, pa ono - vozio bezveze trolu ali kasnije se malo smirio.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
E moj Spreca, Počivaj u miru 
Upoznali smo se forumski, kod muhe u kafani..
Jedno jutro nabacim kave, rakije, kaže Spreca, e nek sam doživio i Janez da časti
Poslije smo kroz pp ustanovili da je baš u mom gradu bio u vojsci, pa i nešto radio... Volio pričati o savinjskoj dolini, logarskoj... Govorio da će i svratiti jednom sigurno... Eto nije nikad, ali iako se nismo sreli, ostaje mi dobar čovjek u sjećanju.
Bacuska naš, Rus
Zdravstvuj
obično sam ga pozdravio...
Upoznali smo se forumski, kod muhe u kafani..
Jedno jutro nabacim kave, rakije, kaže Spreca, e nek sam doživio i Janez da časti
Poslije smo kroz pp ustanovili da je baš u mom gradu bio u vojsci, pa i nešto radio... Volio pričati o savinjskoj dolini, logarskoj... Govorio da će i svratiti jednom sigurno... Eto nije nikad, ali iako se nismo sreli, ostaje mi dobar čovjek u sjećanju.
Bacuska naš, Rus
Zdravstvuj
1
1
Ne znam koji je to forumaš a žao mi je baš. Žao mi kada neko ko piše, na bilo kojem forumu, ode tek onako, prestane pisati. A tek ovo kada umre i saznaš, baš tuga.
0
"Treba otimati radost danima što bježe".
Mi smo tako na jednom forumu, kojeg više nema, imali lika za desetku.
Ma da si ga svijećom tražio, ne bi ga našao.
Moj zemljak, živio u Swe, stariji bio od mene. Poslao mi tonu dobre muzike koja se tada nije mogla nigdje naći.
Zvao me da naletim do njega da idemo na koncert Stefanovskog i na neku izložbu.
I samo jednu večer vidim na FB-u, lik umro.
Dan danas mu čestitam rođendan a čuvam njegovu čestitku meni kad sam po drugi put postao daidža.
Svi mi sa tog foruma se tad sastali na FB i skupili mu za vijenac na groblju.
Ma da si ga svijećom tražio, ne bi ga našao.
Moj zemljak, živio u Swe, stariji bio od mene. Poslao mi tonu dobre muzike koja se tada nije mogla nigdje naći.
Zvao me da naletim do njega da idemo na koncert Stefanovskog i na neku izložbu.
I samo jednu večer vidim na FB-u, lik umro.
Dan danas mu čestitam rođendan a čuvam njegovu čestitku meni kad sam po drugi put postao daidža.
Svi mi sa tog foruma se tad sastali na FB i skupili mu za vijenac na groblju.
3
3
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2402
...laka ti zemlja, Spreca moj :( ...ne ide mi u glavu :( ...a ja pogledam njegove postove, boze, boze, bio dobar skroz :(
0
Bice kad se sjetim 
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27203
Placem. I ne znam sta da napisem.
Svaka mi misao odjekuje besmisleno.
Svaka mi misao odjekuje besmisleno.
0
Onda smo izašli na Vilsonovo šetalište i ti si se propela na prste i poljubila me, evo, baš ovdje, pored uha, a ja sam morao da sjednem na klupu i da počnem plakati... Prolazila su neka djeca i čuo sam ih kako kažu:
"Vidi pedera!!!"
Kao i uvijek, ti si me pitala šta mi je najednom, a ja nisam mogao da ti objasnim da to uopšte nije najednom, da je to stalno, da je to neka vrsta mog zaštitnog znaka, nešto po čemu bih sebe poznao među hiljadama meni sličnih, nešto što se i ne trudim da sakrijem, jedan zloćudni tumor s kojim sam se rodio, tumor na mozgu i duši koji se ne da ukloniti nikakvim operativnim putem ni zračenjem, ni činjenicom da te volim i da ti voliš mene..
Dario Džamonja, Ako ti jave da sam pao...
"Vidi pedera!!!"
Kao i uvijek, ti si me pitala šta mi je najednom, a ja nisam mogao da ti objasnim da to uopšte nije najednom, da je to stalno, da je to neka vrsta mog zaštitnog znaka, nešto po čemu bih sebe poznao među hiljadama meni sličnih, nešto što se i ne trudim da sakrijem, jedan zloćudni tumor s kojim sam se rodio, tumor na mozgu i duši koji se ne da ukloniti nikakvim operativnim putem ni zračenjem, ni činjenicom da te volim i da ti voliš mene..
Dario Džamonja, Ako ti jave da sam pao...
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Spreča... Iako se nismo znali lično, zezali smo se na mnogim temama, stvarno mi je bio jedan od dražih forumaša i dogovarali smo se da popijemo vopi nekad. Nažalost nismo uspjeli. Legende žive vječno!
1
1
Kad porastem biću Banovički behar
- radostan dan
- Etablirani član

:genOmmadawn je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:55Gdje bolan Edo, šta je sa njim?radostan dan je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:39
sad se čuh sa @ edin h...
reko - jel vam to umro zet?
jes, kaže...
kako podnosite ti i elizabeta?
veli -borba, jbg...
Zovi ga ovamo, šta će u onoj ludnici.
Ono je lik i po majke mi.
0
Djevojka koja obecava :habibi
- radostan dan
- Etablirani član

Preminuo jedini pjevač koji je mogao da stane rame uz rame sa s. isovićem i da budu bara-bara po pitanju ojevanja sevdalinki...
Dobro, možda i cune gojković, al cune je imao drugačiji stil interpretacije, u skladu sa korjenima i geografijom.
marinko rokvić.
Dobro, možda i cune gojković, al cune je imao drugačiji stil interpretacije, u skladu sa korjenima i geografijom.
marinko rokvić.
0