Pa nemaju ni ovde nasljedstvo, evo ja prvi....Crvena Nit je napisao/la: ↑12 jan 2022, 16:07Vani se sad sklapaju brakovi i prave bebice sa 35 godina starosti, drugo vani najčešće nemaju nasljeđene stanove, kuću.Max je napisao/la: ↑12 jan 2022, 15:56
Ma vidi
Nije uopšte stvar neuravnotežene potrošnje, u našim uslovima unutar BiH je puko preživljavanje od plate do plate.
Međutim ono što je porazno, jeste da je natalitet u značajnom padu u odnosu na mortalitet, unutar BiH je razumljivo zbog opšte situacije, ljudi se teško odlučuju za 2 djece da ne govorim o većem broju.
U zapadnim društvima to nije slučaj, socijalna situacija dosta bolja zbog uređenja države po tim pitanjima ali je natalitet u daleko većem padu nego u BiH.
Vani socijalna situacija nije krasna, istina u EU je bolja od drugih razvijenih društava u kojim je tempo života užasno brz. Meni se to zgadilo u SAD. A tako je i u Kanadi.
Žena u islamu
Re: Žena u islamu
0
I say what I think, I think what I say
- Crvena Nit
- Etablirani član
- Reactions: 2220
Ali BiH ima po broju stanovnika visok broj nasljeđene imovine.Max je napisao/la: ↑12 jan 2022, 16:10Pa nemaju ni ovde nasljedstvo, evo ja prvi....Crvena Nit je napisao/la: ↑12 jan 2022, 16:07
Vani se sad sklapaju brakovi i prave bebice sa 35 godina starosti, drugo vani najčešće nemaju nasljeđene stanove, kuću.
Vani socijalna situacija nije krasna, istina u EU je bolja od drugih razvijenih društava u kojim je tempo života užasno brz. Meni se to zgadilo u SAD. A tako je i u Kanadi.
0
Moracu malo vise vremena posvetiti forumu. Sram vas i stid bilo.
3
3
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
nedostaješ nam da znaš
2
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Hocu, hocu.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Inshallah
Znas ti kad sam.ja tek.dosla...pa tješili.kolegicu kad je drmnula.ispit...kaze ona meni
Ma.ti samo, insala masala! Hahhaha
Pa.sta hoces, da polazem za tebe
2
2