Između poštovanja i nelagode
Između poštovanja i nelagode
Bila sam na tevhidu u džamiji jer mi je komšija umro.
Otišla sam iz poštovanja, ali cijelo vrijeme sam imala osjećaj da nisam na pravom mjestu.
Ne zbog ljudi, nego zbog sebe.
Razmišljala sam o svojim noktima. O tome kako ih samo ja imam, kako su druge žene bile jednostavnije.
I umjesto da budem skroz prisutna, mislila sam o tome da li se uklapam, da li sam neprimjerena, da li ‘stršim’.
I tad sam shvatila koliko ponekad žena više razmišlja o svom izgledu nego o vlastitim emocijama.
Da li je još neko imao osjećaj da je u vjerskom prostoru fizički prisutan, ali mentalno kao gost?
Otišla sam iz poštovanja, ali cijelo vrijeme sam imala osjećaj da nisam na pravom mjestu.
Ne zbog ljudi, nego zbog sebe.
Razmišljala sam o svojim noktima. O tome kako ih samo ja imam, kako su druge žene bile jednostavnije.
I umjesto da budem skroz prisutna, mislila sam o tome da li se uklapam, da li sam neprimjerena, da li ‘stršim’.
I tad sam shvatila koliko ponekad žena više razmišlja o svom izgledu nego o vlastitim emocijama.
Da li je još neko imao osjećaj da je u vjerskom prostoru fizički prisutan, ali mentalno kao gost?
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Re: Između poštovanja i nelagode
Svakako nisi jedina,desavalo se jos gore od toga.
Meni se znalo desiti da me neki smijeh obuzme,prosto se ne mogu koncentrisati. :face
Meni se znalo desiti da me neki smijeh obuzme,prosto se ne mogu koncentrisati. :face
4
1
1
2
1
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
i meni kad djeca npr pocnu da se smiju pa i ja s njima
a nane me.gledaju
4
4
Ma hajd sto djeca,ali mi odrasli
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
kontam da je to jer smo i mi jos djeca
mozda treba da ostarimo pa da se uklopimo u to
1
1
al da je usao u mene onda ja ne bi smjela uci u dzamiju 
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 29862
a kako objasnjavas sejtanova dosaptavanja dok klanjas kojim te ometa pa zaboravis koliko si klanjala 
1
1
1811
nije to sejtanhani_jong_un je napisao/la: ↑16 jan 2026, 21:53 a kako objasnjavas sejtanova dosaptavanja dok klanjas kojim te ometa pa zaboravis koliko si klanjala![]()
to je tvoj mozak
1
1
ne moze sejtan u dzamiju uci 
0