Kako imam zeta pravoslavca, svi prazniki su se mi počeli duplirati...
Neznam, kako ču izdržati sad, kad mi se je tjeljesna masa smanjila...
Vaskrs
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6563
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6563
Re: Vaskrs
Ne opuštaj se...
0
Vremena su takva, da moraš biti zadovoljan, več ako je suprotni spol i ako te ne prestraši, kad dođe na vrata...
Sve u svemu moram reči, da sam sa dečkom jako zadovoljan, a što je još važnije, čerka je zadovoljna...
Baš su se oženili u petak...
A koliko bi ja ikoga slušao u svojim dvadesetima, s kime ču se spariti, toliko bi valjda i ona mene slušala...
A ta crkvena logika ionako nikako da sjedne kod mene. Tri vjere, koje vjeruju u istoga boga, međusobno se mrze. Sa strojarskom logikom se teško to može složiti...
@smajlic
Istina je, da se u rad foruma odavno više ne mješam, ali to što ste napravili sa smajličima nije više čak ni smiješno. Trudili smo se napraviti neki oblik foruma, a sada mi skačeju balončiči i kapice sve redom po ekranu. Jedva doscrolam do potvrde komentara. Znam da se ti smajliči jako sviđaju, ali ipak bi bilo okusnije, da su na osnovnom tabu i osnovni smaljiči. Kome nisu dovoljni, neka otvori tab "ostali smajliči" i neka bira sve redom. I sam forum bi nekako bolje izgledao.
1
1
Mislim, da sam negdje vidio dodatak, da može svatko sam odabrati, koji smajliči če se prikazivati.
1
1