Naravno
Islam
Re: Novotarije u islamu
:ha kako i tema o islamu kad je laganini tu postane zanimljiva..pozz dosta za danas..ljubi vas katolik laganini svim srcem..prave vjernike naravno..
0
Jadan je forum koji da bi zadrzao posjetitelje mora favorizirati spodobe poput tebe
0
Ukratko nista ne svaćaš da ne upotrebom neki drugi izraz jer poštujem dame.. 
0
Ne bih rekla. Snaha mu je muslimanka. I vrlo pohvalno je govorio o njoj. Ne vjerujem da gaji neki animozitet.
0
Re: Islam
Zaista, zamolio bih vas da pisete u PDF koji je najblizi onome sto zelite napisati. Ovako, pravimo pometnju u temama, koje ce one koji se zaista interesuju o odredjenoj temi, samo ostaviti u konfuziji, pa i napustanju teme (a mozda i foruma, ako je tako na svim temama, sto nikako ne zelimo).
Hvala svima koji upozoravali da se radi o off-topicu. Molim vas da to nastavite raditi i dalje, i na svim temama. (Nikada nije problem otvoriti neku temu, gdje se moze o svemu, bez odredjenog topica, kao sto je "Parlaonica", npr.).
Hvala!
Hvala svima koji upozoravali da se radi o off-topicu. Molim vas da to nastavite raditi i dalje, i na svim temama. (Nikada nije problem otvoriti neku temu, gdje se moze o svemu, bez odredjenog topica, kao sto je "Parlaonica", npr.).
Hvala!
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
To je tvoj stav.
Imam u porodici člana koji čitav moj život ponavlja rečenicu: vjera je sredstvo za manipulaciju širokim narodnim masama.
Lično mislim i opredjeljenja sam da je neki srednji kurs najispravniji. Ni previše desno a ni lijevo.Ni u vjeri ni u drugim segmentima života sem u naobrazbi. Najvažnije je da čovjek pokuša živjeti po nekim moralnim načelima, crpio motivaciju iz Vjere ili imao tako jak unutrašnji osjećaj za to, potpuno je svejedno.
0
Iskra je napisao/la: ↑23 aug 2020, 18:22
To je tvoj stav.
Imam u porodici člana koji čitav moj život ponavlja rečenicu: vjera je sredstvo za manipulaciju širokim narodnim masama.
Lično mislim i opredjeljenja sam da je neki srednji kurs najispravniji. Ni previše desno a ni lijevo.Ni u vjeri ni u drugim segmentima života sem u naobrazbi. Najvažnije je da čovjek pokuša živjeti po nekim moralnim načelima, crpio motivaciju iz Vjere ili imao tako jak unutrašnji osjećaj za to, potpuno je svejedno.
Ja bi volio biti vjeran...
Puno je stvari jednostavnijh tada...
0
Mehaning je napisao/la: ↑23 aug 2020, 18:26Iskra je napisao/la: ↑23 aug 2020, 18:22
To je tvoj stav.
Ja bi volio biti vjeran...![]()
Puno je stvari jednostavnijh tada...![]()
Biti predan vjeri ili biti vjeran...nekom, nečemu?
0