Keyboard
- Russki
- prince of idiotism
- Reactions: 22945
Keyboard
E ovako, kontam da ima ovdje pismenog naroda, ja nisam čovjek od tehnologije pa mi treba mala pomoć..
kupio neki dan novu tipknovicu za računar, međutim pojedina slova ne rade, i ovo što sam natipkao, to sam preko one puljke dole kod sata
znal ko što se to dešava i može li se kako popraviti
ako uspije se riješiti problem, brišite temu
i fala unaprijed bgm
p.s. sad skonta da sam napravio ovaj topic u pogresnom odjeljenju pa možete prebaciti u sektor informatike
kupio neki dan novu tipknovicu za računar, međutim pojedina slova ne rade, i ovo što sam natipkao, to sam preko one puljke dole kod sata
znal ko što se to dešava i može li se kako popraviti
ako uspije se riješiti problem, brišite temu
i fala unaprijed bgm
p.s. sad skonta da sam napravio ovaj topic u pogresnom odjeljenju pa možete prebaciti u sektor informatike
0
abysmal depths are flooded
- Russki
- prince of idiotism
Re: Keyboard
najbolje da ja to štocem opalim i saspem sve u kantu za smeće
1
1
jel ti ok jezik odabran?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
jel ti se to sta promijenilo
kad kliknes dolje desno jel ti hr ili en i sta imas od opcija jos?
tesko ovako napamet...
0
- Russki
- prince of idiotism
ma imam i jedno i drugo
vecinom hr koristim
ali na prethodnoj tastaturi nisam imao problema s time
0
Ako ti neka slova nikako ne rade to je vjerovatno do tastature. Da vidiš je li stvarno do nje daj je nekom jaranu itd. da je probaju kod sebe. Ako je isti problem onda znaš šta je u pitanju. Vrati je nazad sa računom i neka ti daju novu ili neka ti vrate pare.
E sad nekad zna biti problem na relaciji USB port-PC koji se pogubi, pa onda znaju razne gluposti da se dešavaju. Ali to ne bi bilo to što si opisao da ti neke tipke ne rade nikako, već izbacuje hijeroglife tako da nije to sigurno. Ili počne skroz da gubi kontakt, tako da ni to nije slučaj kod tebe.
E sad nekad zna biti problem na relaciji USB port-PC koji se pogubi, pa onda znaju razne gluposti da se dešavaju. Ali to ne bi bilo to što si opisao da ti neke tipke ne rade nikako, već izbacuje hijeroglife tako da nije to sigurno. Ili počne skroz da gubi kontakt, tako da ni to nije slučaj kod tebe.
0
zapalio je on to sve i racun i tastaturu
nekako mu nepovezana slova ne rade
uvalio mu neko fus
nekako mu nepovezana slova ne rade
uvalio mu neko fus
0
- Russki
- prince of idiotism
to je to, sve kako si reko je i bilo, sve sam probao, nista, do tastature jeDesperado je napisao/la: ↑12 sep 2024, 08:06 Ako ti neka slova nikako ne rade to je vjerovatno do tastature. Da vidiš je li stvarno do nje daj je nekom jaranu itd. da je probaju kod sebe. Ako je isti problem onda znaš šta je u pitanju. Vrati je nazad sa računom i neka ti daju novu ili neka ti vrate pare.
s obzirom da sam račun izgubio, a nisam mnogo platio, nije mi preostalo ništa drugo osim da je opalim štocem i komadiće preostale bacim u kantu za smeće..što sam i učinio
sad sam ponovno miran
2
2
Inače bolje daj više za miš i tastaturu i generalno za svu ostalu potrošnu opremu... to jeftino uglavnom kinesko smeće samo od sebe počne da se kvari nakon par mjeseci ili je u startu pokvareno.
0