Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
- radostan dan
- Etablirani član
- Reactions: 6466
Re: Šta trenutno radite / Šta ste radili danas?
Jedem neke debele palačinke sa plazmom i eurokremom koje sigurno imaju neki fensi eu ili usa naziv...
a u biti su iste one što mi ih je i baba pržila na smederevcu kad nije štedila na brašnu i jajima.
Jesu ova đeca glupa, bog te...
a u biti su iste one što mi ih je i baba pržila na smederevcu kad nije štedila na brašnu i jajima.
3
3

Psujem od jutros....prvo se izvalim $200 za akumulator za punicinog golfa, odem instaliram..nesto oko kuce gledao kad uleti pcela pod majicu spuca me kod plecke ...trznem se ispadnu mi naocale naravno izgrebem ih skroz to ce biti jedno $300 da popravim...vracam se kuci posvadjam se sa drotom jer nece da regulise saobracaj, sve zaglavilo on izigrava manekena...on mi kaze da zacepim ja njemu da pazi sta prica jer on je na poslu posao.. da mi prijet da me mi tiket dat dok na njega nije osula paljbu crnkina koja vozi gradski....ko zna sta bi bilo da se ona nije umjesala......krenulo me danas momacki
3
1
1
1

Danas ti je to sve takoradostan dan je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:27 Jedem neke debele palačinke sa plazmom i eurokremom koje sigurno imaju neki fensi eu ili usa naziv...
Aj što su djeca glupa, nego što je i ogromno odraslih...
0
Ništa
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- Duh
- Etablirani član
- Reactions: 1802
nije to momacki ne brini.exliberal je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:42 Psujem od jutros....prvo se izvalim $200 za akumulator za punicinog golfa, odem instaliram..nesto oko kuce gledao kad uleti pcela pod majicu spuca me kod plecke ...trznem se ispadnu mi naocale naravno izgrebem ih skroz to ce biti jedno $300 da popravim...vracam se kuci posvadjam se sa drotom jer nece da regulise saobracaj, sve zaglavilo on izigrava manekena...on mi kaze da zacepim ja njemu da pazi sta prica jer on je na poslu posao.. da mi prijet da me mi tiket dat dok na njega nije osula paljbu crnkina koja vozi gradski....ko zna sta bi bilo da se ona nije umjesala......krenulo me danas momacki
cim si za punicinog golfa izvalio 200...
1
1

Da ga barem vozi....12 godina star 64 000 km ....da ga prodam nece mi dat nista za njega a novDuh je napisao/la: ↑08 jul 2024, 19:39nije to momacki ne brini.exliberal je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:42 Psujem od jutros....prvo se izvalim $200 za akumulator za punicinog golfa, odem instaliram..nesto oko kuce gledao kad uleti pcela pod majicu spuca me kod plecke ...trznem se ispadnu mi naocale naravno izgrebem ih skroz to ce biti jedno $300 da popravim...vracam se kuci posvadjam se sa drotom jer nece da regulise saobracaj, sve zaglavilo on izigrava manekena...on mi kaze da zacepim ja njemu da pazi sta prica jer on je na poslu posao.. da mi prijet da me mi tiket dat dok na njega nije osula paljbu crnkina koja vozi gradski....ko zna sta bi bilo da se ona nije umjesala......krenulo me danas momacki
cim si za punicinog golfa izvalio 200...
0
bit ce pekmeza
pet godina nam nisu kruske radjale

pet godina nam nisu kruske radjale
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 

nece
jabuku samo pravimo

0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 

4 dana off....odoh polako na kafu, poslije ko zna
1
1

- Russki
- prince of idiotism
- Reactions: 23080
prisluškujem razgovore 3 dame pored mene što sjede bgm
1
1

abysmal depths are flooded
- Russki
- prince of idiotism
- Reactions: 23080
ala mlate isusati dragog, o nakvim tenderima, a ne zna nijedna sta znaci to gospodina mi
3
3

abysmal depths are flooded
Pijem jutarnju 

1
1

Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Duh
- Etablirani član
- Reactions: 1802