Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
@sikiriki hoces li mu ikad oprostiti?

1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
ne prasta ona. gora je ona od mene po tom pitanju.
mada je to sve prestrogo od nje. neko objasni, zasto neko samo okrene ledja i ode. sve je to normalno i mora se prihvatiti.
ne pokusavam ni ja doduse vise nista. proci ce proljeca i mogu sve prepisati sudbini. osjecat cu se tako manje krivim.
jedino sto mogu je da joj ne kvarim vrijeme koje provede u svojim temama, pa se povucem kad je ona tu.
mada je to sve prestrogo od nje. neko objasni, zasto neko samo okrene ledja i ode. sve je to normalno i mora se prihvatiti.
ne pokusavam ni ja doduse vise nista. proci ce proljeca i mogu sve prepisati sudbini. osjecat cu se tako manje krivim.
jedino sto mogu je da joj ne kvarim vrijeme koje provede u svojim temama, pa se povucem kad je ona tu.
2
1
1
1
Anxiety, keep on tryin' me
I feel it quietly
Tryin' to silence me, yeah
My anxiety, can't shake it off of me
Somebody's watchin' me
And my anxiety, yeah
Oh
Oh, oh, oh, oh, oh
I feel it quietly
Tryin' to silence me, yeah
My anxiety, can't shake it off of me
Somebody's watchin' me
And my anxiety, yeah
Oh
Oh, oh, oh, oh, oh
2
1
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10194
- Kontakt:
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10377
U pola cijene, hoćemo li raja do dubaJia.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Meni sve ovo uopste nije smješno, sve dok stradaju civili, gdje god…
3
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Zar se nije Duh razveo od ove. Ko dolazi sad, kad i zasto. O cemu se ovdje ustvari radi?
Hajd’ nema veze. Razmisljam o nedostajanju. Koliko mi bas danas nedostaje. A ni partiju saha nismo zavrsili
Hajd’ nema veze. Razmisljam o nedostajanju. Koliko mi bas danas nedostaje. A ni partiju saha nismo zavrsili
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10377
Akobogda, poslije operacije vena se planiram vratiti trčanju i učlaniti u udruženje, taman je moj drug njihov član a i može mi poslužiti da konačno kalibrišem tempo trčanja, pto mi je godinama bila ahilova peta da prebacim neke dionice.
3
2
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”

1
1