Al dobra pjesmica
Da se požalim
Re: Da se požalim
ma pošalji, zna to ona
1
1
nijeee
prvo je bila tisina pa muzika i pozdrav za behar
nije ti pojacano mozda
sa strane imaju crtice
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
ne zezaj
ostavi opet
ono sam samo ja upratila
1
1
Kaze doktor jedi vise puta dnevno manje obroke. To je puno lakse reci nego uciniti 

2
1
1
1
I kako to misli? Evo ja jedem malo za dorucak, pojedm vocku, jogurt, nesto slatko, pa rucak i onda opet neko voce.. mislim to sve u vremenskim razmacima..
Ima li neko na forumu da mora jeste tako vise puta dnevno manje obroke da mi malo objasni kako sebi to rasporedi i sta jede?
Ima li neko na forumu da mora jeste tako vise puta dnevno manje obroke da mi malo objasni kako sebi to rasporedi i sta jede?
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9945
Draga Polaris, teško je reći koja vrsta ishrane kome odgovara, to je stvar koliko ti eksperimentišeš sa hranom, gdje bi morala što više izbjegavati ultraprocesuirane proizvode, jer oni imaju jako malu nutritivnu vrijednost.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
@Miss Y. bi to mogla znati, ako je suditi po onome sto pise na trenutno jedem/pijem

2
1
1
1
pa standarno bi trebala imati 3 glavna obroka, i dvije užine izmedju.Polaris je napisao/la: ↑07 mar 2026, 18:02 I kako to misli? Evo ja jedem malo za dorucak, pojedm vocku, jogurt, nesto slatko, pa rucak i onda opet neko voce.. mislim to sve u vremenskim razmacima..
to bi važilo za sve pogotovo za trudnice. truditi se nutritivno jesti kvalitetno.
vremenom ćes vidjeti sta ti ne odgovara i stvara mučninu. i to većinom samo prvo tromjesečne.
sve sto ti nije jasno pitaj doktora, da nemas nedoumice, zasto da ne?
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31174
babo je danas dogovorio da proda kucu u kojoj zivimo 
u narednom periodu ce zavrsavat papire, notara i te gluposti
u aprilu ce mi bit 26 godina kako zivim u njoj
u aprilu ce mi bit 26 godina kako zivim u njoj
2
1
1
1
1811
kako ce nam @WhiskeyPete, sad kad se odselis, davati izvjestaje o tvojim bugatijima i jesi li ocistio snijeg ili nisihani_jong_un je napisao/la: ↑09 mar 2026, 23:34 babo je danas dogovorio da proda kucu u kojoj zivimo
u aprilu ce mi bit 26 godina kako zivim u njoj![]()
2
1
1
1