Petak
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9811
- Kontakt:
Re: Petak
Odem sinoc sa kolegom na pivu u pivnicu. on ode kuci ranije...ceka ga zena.
Ja onda kod kume u kafic i tako sa 3 zenske , koje isto obozavaju petak, sjednem da nesto popijemo i popricamo. Dvije poznam vec od ranije, a upoznam i ovu trecu. Uz mene se zene opuste, otvore dusu.
Ova nova se stvarno otvori...Rastavljena, kao i ostali za stolom...A i sisurine ima stvarno, da sam se i ja zabuljio par puta, pitajuci se kako ih nosi...
Objasnjava kako joj je bivsi imao 25 cm...pita mene jesam li se ja uplasio. Kazem sto cu se plasiti, nece mene ebat.
Nije ocekivala da cu je pitati-pa jel ti sve stalo?...
Ponudio sam naravno svoje vjestine i usluge carobnjaka-da joj vratim bivseg.
Realno receno, meni odgovara vise takvo drustvo za zajebanciju, nego ozbiljne dame. Mada ima i to svoje cari...
Obecaao sam ih voditi kod Kineza na veceru.
Mozda je mom kolegi bolje...ali nije mu nesto petak.
Ja onda kod kume u kafic i tako sa 3 zenske , koje isto obozavaju petak, sjednem da nesto popijemo i popricamo. Dvije poznam vec od ranije, a upoznam i ovu trecu. Uz mene se zene opuste, otvore dusu.
Ova nova se stvarno otvori...Rastavljena, kao i ostali za stolom...A i sisurine ima stvarno, da sam se i ja zabuljio par puta, pitajuci se kako ih nosi...
Objasnjava kako joj je bivsi imao 25 cm...pita mene jesam li se ja uplasio. Kazem sto cu se plasiti, nece mene ebat.
Nije ocekivala da cu je pitati-pa jel ti sve stalo?...
Ponudio sam naravno svoje vjestine i usluge carobnjaka-da joj vratim bivseg.
Realno receno, meni odgovara vise takvo drustvo za zajebanciju, nego ozbiljne dame. Mada ima i to svoje cari...
Obecaao sam ih voditi kod Kineza na veceru.
Mozda je mom kolegi bolje...ali nije mu nesto petak.
2
2