Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Posao kuci od signore.. rekoh zeni daj mi jednu colu da pijuckam onako usput...donese iz frizidera, hladns...vec orosila...podjoh rekoh daj gutljsj..otvorih podihoh i iskliznu iz ruke I sve po onoj central console...dok sam ja to zgrabio, daj paper iz gepeka..popalilo se milion lampi...brisi pokusaj da zaustavim..elem rucna neradi, pokazuje da negdje struju vuce...cas upozorenje cas stani parkiraj...jedva se dovuko do kuce...Evo psujem I kolu I auto I sto mi dupe zinu...a sto ce me opalit po djepu...ahhhhh
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9617
- Kontakt:
Vaillant 13kW ispod 500KM, dzaba 
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Bas su ovaj fb i instagram ko neki Hollywood za sirotinju. Javnost je tu, poziraju, kazu da, grle se...poslije se brisu slike, komentari...
1
1
Vec je prije 2 sata stiglo na 28 stepeni, takoreci jutros. Sad je vec pakao. A sta ce biti kasnije, uffff garant dzehenem. Jutros sam zalila dvoriste. Ama kao i da nisam. Sve gori. Ventilatori po kuci rade non stop.
Moj je muz izumio da otvori smrk za bastu, stane na sred travnjaka, uperi smrk vertikalno u visinu i uziva da stoji ispod kise. I vice meni - hodo ovamo budalo da vidis kako je lijepo.
Ne znam sta da kazem. To su djecije radosti. Sta ja znam, mozda i ja to uradim kasnije ako se ne bude moglo durat.
Moj je muz izumio da otvori smrk za bastu, stane na sred travnjaka, uperi smrk vertikalno u visinu i uziva da stoji ispod kise. I vice meni - hodo ovamo budalo da vidis kako je lijepo.
Ne znam sta da kazem. To su djecije radosti. Sta ja znam, mozda i ja to uradim kasnije ako se ne bude moglo durat.
1
1
Cuj naso odmah.
Pa nije samo jedna da je nadjes. Ima ih vise. Hajde ih nadji sve. A paskovicke bjeze.
Pa nije samo jedna da je nadjes. Ima ih vise. Hajde ih nadji sve. A paskovicke bjeze.
1
1
ja se ono jutros budila
i malo nesto po kuci poskakala
vratim se oko 9 u krevet i zaspim..do pola 1
i malo nesto po kuci poskakala
vratim se oko 9 u krevet i zaspim..do pola 1
3
1
1
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 

1