Nema.stete nadam.se...
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Evo i sokanu, niko me ne pripazi kad sparuje ko ona, .... vec godinama
A i da ne otima od iskre
A i da ne otima od iskre
2
1
1
1
Ma.ko još razrjedjuje kafu prvi put za to čujem.
Hvala Dmr baš si džentlmen!
P.s. planiran si za koju temu Nešto lijepo o...samo da znas
1
1
Čitam juče...u Čakovcu pacijentu na dijalizu umjesto fiziološke ubrizgali neku vrstu medicinskog dzinficuhensa i čovjek preminuo. 
"Pacijent je bio u samoizolaciji, a postupak je proveden u prostorima koje bolnica već mjesecima ima za pregled, terapiju i sl. takvih pacijenata. Medicinska sestra bila je sama s pacijentom i provodila je dva postupka - odvajanje pacijenta od hemodijalize i toaletu", rekao je ravnatelj bolnice Tomislav Novinščak
"Pacijent je bio u samoizolaciji, a postupak je proveden u prostorima koje bolnica već mjesecima ima za pregled, terapiju i sl. takvih pacijenata. Medicinska sestra bila je sama s pacijentom i provodila je dva postupka - odvajanje pacijenta od hemodijalize i toaletu", rekao je ravnatelj bolnice Tomislav Novinščak
2
2
jutrooooooo 
prelijepo jutro poslije kise
nema vjetra, pticice pjevaju, vjeverice skakucu za hranom, nedjeljni mir i tisina
prelijepo jutro poslije kise
nema vjetra, pticice pjevaju, vjeverice skakucu za hranom, nedjeljni mir i tisina
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
hvala druze @dmr 
jos bi bolje bilo da ima onog jucerasnjeg ruma u sebi al' hajd'
jos bi bolje bilo da ima onog jucerasnjeg ruma u sebi al' hajd'
1
1
@Trafalgar Law Hajd nam.otvori temu Khalil Gibran pa da kopiramo Plavi Plamen...
0
naspram prvih dana je predobro
samo sad jednom zaplace, prepadne je svjetlost, kaze poveca se, ne znam od cega joj je to
da nema ne d'o Bog sta ili je to sve taj strah
danas joj je rodjendan pa je i raspolozena hB
a ja sam dobro, pratim je pa izadjem malo prosetam, kupim sebi sta i prodje mi dan
ostat cu dok joj ne bude bolje aBd a po zakonu smijem 3 mjeseca
ne mogu je ostaviti bgm kad smo poceli napredovati
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10571
Jaoooooooooooo, trebat će mi 100 triliona godina da se sve to prekuca.
Potrudit ću se makar jedno pismo dnevno, uz nadam se 0 pravopisnih grešaka.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
smajlic je napisao/la: ↑04 okt 2020, 08:18
naspram prvih dana je predobro
samo sad jednom zaplace, prepadne je svjetlost, kaze poveca se, ne znam od cega joj je to
da nema ne d'o Bog sta ili je to sve taj strah
danas joj je rodjendan pa je i raspolozena hB
a ja sam dobro, pratim je pa izadjem malo prosetam, kupim sebi sta i prodje mi dan
ostat cu dok joj ne bude bolje aBd a po zakonu smijem 3 mjeseca
ne mogu je ostaviti bgm kad smo poceli napredovati![]()
Blago njoj kad te ima.
I baš se radujem da si joj pri ruci, zaista. Sudeći po onom sta si pisala,ja sam sigurno da se ina ne bi izvukla.bez tvoje pomoći.
1
1
Trafalgar Law je napisao/la: ↑04 okt 2020, 08:25Jaoooooooooooo, trebat će mi 100 triliona godina da se sve to prekuca.
Potrudit ću se makar jedno pismo dnevno, uz nadam se 0 pravopisnih grešaka.![]()
Ma.ja tražila ima li šta na netu ali samo.pokoje pismo....a šteta je ...ma kad i kokiko budeš mogao, ali mislim da je šteta da ga malo ne približimo i onima koji ne znaju za njega.
Pretpostavljam da si znao da je on treći najprodavaniji pjesnik ikad.
0
Dobro jutro behartjitji

3
3
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10571
@Iskra druže moj nisam znao, da se ne lažemo. I ja sam ga pročitao na preporuku, pa je zbog toga ova knjiga ostavila veliki dojam kod mene. Kamo sreće da je kolekcija pisama kompletirana svim prepiskaka iz tog perioda.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
bit ce purrrrreeeee
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ja sam ga čitala.jos davno kao srednjoškolska, imala.sam.tu neku fazu "citanja" pokušaj pronaći njegovo djelo Prorok, po kojem je i postao slavan u prvom.redu. On i Hafiz Shirazi su mi najdraži. A već dugo nisam.imala priliku nažalost malo da ih obnovim...jednostavno fali vremena.Trafalgar Law je napisao/la: ↑04 okt 2020, 08:36 @Iskra druže moj nisam znao, da se ne lažemo. I ja sam ga pročitao na preporuku, pa je zbog toga ova knjiga ostavila veliki dojam kod mene. Kamo sreće da je kolekcija pisama kompletirana svim prepiskaka iz tog perioda.
1
1