Pa eto, onda si skontala šta sam ti htio reći
Da se požalim
Re: Da se požalim
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
I samo zato jer se dvoje ljudi ljeta 1978 pojebalo, ja danas moram ustati u šest, da bih u pola osam organizovao radni dan i držao kurs nemotivisanim ljudima koji su tu natjerani od države da se kvalifikuju za posao koji se traži a koji oni na kraju neće dobiti iz prostog razloga jer im se ne da raditi.
I onda se stari naljuti kad mu kažem što ga nije izvadio na vrijeme…
4
4
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sad znam koliko imas godinaOmmadawn je napisao/la: ↑04 dec 2024, 06:40 I samo zato jer se dvoje ljudi ljeta 1978 pojebalo, ja danas moram ustati u šest, da bih u pola osam organizovao radni dan i držao kurs nemotivisanim ljudima koji su tu natjerani od države da se kvalifikuju za posao koji se traži a koji oni na kraju neće dobiti iz prostog razloga jer im se ne da raditi.
0
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3830
Kako se satrah ovaj tjedan, radio jučer, radim danas, i još sutra, da završim jednu fazu
Tako mi i treba kad nisam na vrijeme podržao samoupravni socijalizam
Tako mi i treba kad nisam na vrijeme podržao samoupravni socijalizam
0
Ako ce ti biti lakse, u samoupravnom socijalizmu bi dijelio sa onima koji i nemaju nista, niti ista naprave.
Za podjelu su najvise oni koji nemaju nista.
Ivo Andric
2
2
Riječ da bih rekao...to je to
0
vesa za pranje k'o da nas je petero 
0
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Znam u blizoj okolini, 6 trudnica, 2 sa mog posla cak i jest mi drago ali mi je i malo krivo sto nisam ja. Sve mislim da mozda nesto nije uredu sa mojim reproduktivnim organima pa ne mogu da zatrudnim. Kao da zato sto silno zelim djecu kao u inat ee neces imat. Ne znam 

1
1
Biće prije da je ovo zadnje, mislim ovo prije “Ne znam”.Polaris je napisao/la: ↑26 dec 2024, 11:26 Znam u blizoj okolini, 6 trudnica, 2 sa mog posla cak i jest mi drago ali mi je i malo krivo sto nisam ja. Sve mislim da mozda nesto nije uredu sa mojim reproduktivnim organima pa ne mogu da zatrudnim. Kao da zato sto silno zelim djecu kao u inat ee neces imat. Ne znam![]()
Ne obaziri se previše na druge i ne poredi se sa drugima.
Ne razmišljaj previše o tome. Onda kad ne budete razmišljali nego se pojebete baš zato što hoćete da se jebete (a tebi se potrefe plodni dani) - eh tad je šansa mnooogo veća.
Polako, doći će bona sve na svoje. Čovjek ni smrt ne može isforsirati.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
a joj sto te treba nekad ruzitiPolaris je napisao/la: ↑26 dec 2024, 11:26 Znam u blizoj okolini, 6 trudnica, 2 sa mog posla cak i jest mi drago ali mi je i malo krivo sto nisam ja. Sve mislim da mozda nesto nije uredu sa mojim reproduktivnim organima pa ne mogu da zatrudnim. Kao da zato sto silno zelim djecu kao u inat ee neces imat. Ne znam![]()
omma je u pravu
kao i uvijek
ne razmisljaj o tome
hodajte, druzite se i bit ce aBd
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ma to se desi slučajno i iznenada.
Kako god, biće vam zabavno.
Kako god, biće vam zabavno.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
uvijek je zabavno 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Jeste sve dok joj jednom babo nije došao ranije s posla kući.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Koncert zabranjeno pušenje u Mejdanu poprilično dobar ali me na kraju zasmetalo nešto.
Prije posljednje pjesme do stejdža dolazi policija, traži prekid koncerta. Dogovori se nekako još ta jedna pjesma, i cca 20 sekundi prije kraja, skaču redari na stejdž i čupaju mikrofone.
Brutalno pokazivanje sile i izdrkavanje policije.
Publika ništa.
Oko deset sekundi zvižduka i razlaz.
Ovo da se kojim slučajem dogodi (ne vidim opcije, ali ako bi) slovenci bi ispizdili totalno...oni hladni i mlitavi janezi.
Sad vidim da je narod u BiH baš ubijen u pojam
Prije posljednje pjesme do stejdža dolazi policija, traži prekid koncerta. Dogovori se nekako još ta jedna pjesma, i cca 20 sekundi prije kraja, skaču redari na stejdž i čupaju mikrofone.
Brutalno pokazivanje sile i izdrkavanje policije.
Publika ništa.
Oko deset sekundi zvižduka i razlaz.
Ovo da se kojim slučajem dogodi (ne vidim opcije, ali ako bi) slovenci bi ispizdili totalno...oni hladni i mlitavi janezi.
Sad vidim da je narod u BiH baš ubijen u pojam
3
1
2
2