Hoću da kažem! (2020. - 2025.)

Truć, trač, bla, bla...
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15626

Re: Hoću da kažem!

Post Postao/la Moonlight »

R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 12:46
Moonlight je napisao/la: 11 okt 2020, 12:37 Sad prolazim kroz Odobasinu, vidim djevojčicu od 7-8 godina, preslatka, cistu, urednu,romkinju kako rovi po kontejneru i jede hranu iz njega.... :tugi
Hej živote pokvareni djojstiku :palm
Gore ih najvise i crni vrh to im je naselje..
Ne zelim da zvucim hladno al Ne mozes ti tu nista kad su tako navikli da zive.. :zbunj
Ma znam, živjela sam u Dajanli Ibrahim bega... Imas na Gorici Roma koji normalno žive, rade, školuju se i dobre su komšije.
Pretuzno mi je da se dijete hrani iz kontejnera, jos djevojčica 😭
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31149

Post Postao/la hani_jong_un »

a djecak moze 🙄
1
1 slika
1811
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Post Postao/la R4IN »

Moonlight je napisao/la: 11 okt 2020, 12:54
R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 12:46

Gore ih najvise i crni vrh to im je naselje..
Ne zelim da zvucim hladno al Ne mozes ti tu nista kad su tako navikli da zive.. :zbunj
Ma znam, živjela sam u Dajanli Ibrahim bega... Imas na Gorici Roma koji normalno žive, rade, školuju se i dobre su komšije.
Pa ima upoznao sam neke koji su dolazili u hastahanu park, tako je odgojeno i to je njima normalno.

Al zato da im vidis velselja i svadbe :oo
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 12:58
Moonlight je napisao/la: 11 okt 2020, 12:54

Pa ima upoznao sam neke koji su dolazili u hastahanu park, tako je odgojeno i to je njima normalno.

Bila sam jednom kod njih na svadbi, sat vremena :valja
2
2 slika
Control + Alt + Delete
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Moonlight je napisao/la: 11 okt 2020, 13:14
R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 12:58

Bila sam jednom kod njih na svadbi, sat vremena :valja
Ludnica jel de :D
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17297

Post Postao/la Ommadawn »

Yebote, ja sam jedini mislio da imam kompleksan odnos s roditeljima...
Ah dobro, malo pretjerujem. Nije da se čujemo baš često ali eto - jednom u 3-4 dana telefonski pozivi, malo sms-ovima i to je to.
Ima nekih stvari koje im malo zamjerim ali ni ja nisam baš bio najidealnije dijete. Ima mnogo toga u čemu se s njima ne slažem i njima je to jako teško prihvatiti.

S ocem sam imao jako kompleksan odnos i tek posljednjih godina se to počelo mijenjati. Od nekog ko je bio jako kritičan (ne konstruktivno kritičan) do nekog ko mi je dao podršku, pogotovo kada sam nailazio na razne prepreke i izazove, najviše po pitanju posla ali i drugih stvariGovorio je “Ti to možeš, ja znam da ti to možeš, opasno je u tebe sumnjati”.
Teško su ispočetka prihvatili moj odnos prema rodbini s mamine strane, čak nisam imao ni podršku da bi kasnije shvatili da sam ja ipak bio u pravu. Ja sam za maminog brata rekao da je “q-rac od čovjeka” i to je njima bio šok. Kad fakat, tako i ispade.

A nedostaje mi nena, s kojom sam bio jako vezan a koja je umrla - mene je zadnjeg vidjela od sviju prije nego što je vječno sklopila oči. Snaga koju je ta žena posjedovala kroz sve teškoće u svom životu je natprirodna.
Nedostaje mi dedo - s njegovom tragičnom smrću se ni nakon 28 godina nisam pomirio. Ja sam prva osoba prema kojoj je pokazao istinsku ljubav.
Nedostaje mi amidža, najviše od sviju.
3
2 slika 1 slika
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 12:36
Iskra je napisao/la: 11 okt 2020, 09:15

:zaljub

A što ne možemo imati teme.za ozbiljnu raspravu i teme.za zezanje.?

Zar ćemo dozvoliti da malo sujete i ega koju svi imamo Elhamdullilahi pokvari naše.medjusobne.odnose. ?
Pa.meni su postovi brisani a ne premještani...svaki.moj prijedlog odbijen pa šta ću? Bilo je momenata kad sam se osjećala glupim i manje vrijednim zbog toga, ali ... briga me!

:ples

:ljub

Kafa? Kafana? Il da se zastekamo na seciju...il da staviš selfi i popravis mi dan koji je počeo loše? Mooooliiiim teeeeee
Nit ce me ko praviti budalom a ni istresati svoje gace na mene..
Naravno da moze i treba al ovde nema taj kalibar ljudi veoma malo, kad tako kazem ne mislim da gu glupi vec zele vise zabavu i druzenje nesto opusteno sto pokazuje i statistika foruma trenutno vecinom teme druzenje i zabava... kao sto i sam trazim ovde i naravno ako nekom mogu pomoci,pomoci cu dat savjet kad vidim da treba ..
A da se ne lazemo vecina ovde se zna dobro ko je kakav,sve su to isti ljudi godinama koji se motaju po forumima.. a i storm zna kakav je ko i sam je pozivao ljude i ne moze im sad zamjerati,naravno ne valja ni kad je sve bajno krasno, nekad svadja da se ispuse malo napetosti.. a vecinom je slaganje. Na kraju niko nije savrsen svi mi imamo svojih nekih mana.. meni licno sto smeta je nametanje tudjeg misljenja, izneses svoj stav kome se svidja usvojice kome ne svidja nece idemo dalje, i sto ne mogu istresanje svog nezadovoljstva na druge, svi imamo problema i kad bi tako radili gdje bi bili i na sta bi sve licilo.. evo ja krenem od sebe volim se saliti zezati vecinom i ne bi se ljutio da se neko sali na moj racun isto tako jer nije fer.. a ne isnteresuje me ispravljanje krivih drina a nit zelim na to vrijeme da trosim,svako je covjek za sebe, ako vam je do rasprava otvorite debatu pa se prepucavajte do sutra.. svi su ovde odrasli ljudi sa izgradjenim stavom i tesko da koga mozes mjenjati tek tako ,mozes ukazati a na njemu je to hoce li prihvatiti kao savjet ili ne..

Eto jedan dio mog vidjenja :oo

Jel.to znači to što je meni obrisati x postova, premještani takodjer i što se moje mišljenje oko prijedloga nije uvažilo, dapače flat odbijeno , da je neko na mene istresaj svoje gaće? :D

Ma daj ! :lejla

Ovdje itekako postoji kritična masa ljudi koji su vrlo inteligentni to što se zezaju ne znači da ne žele ili nemaju šta ozbiljno da kažu.

I kako rekoh...umijeće komunikacije uz uvažavanje oponenata u situaciji kada se ne slažemo s njim je po.meni vrlina, nema je svako, vještina je to ....ja je prva nemam i svjesna sam toga. Nismo svi isti i ne vidimo stvari isto...razlicitost je bogatstvo. S tobom se recimo ne slažem u nekim stvarima u nekima se jako slažem...u prosjeku jako si simpatičan i to je to! Ne razmišljam dalje od toga niti mislim da oko i na koga ovdje istresaj gaće!

Kako lud izraz :crni
0
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Iskra je napisao/la: 11 okt 2020, 13:39
R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 12:36

Nit ce me ko praviti budalom a ni istresati svoje gace na mene..
Naravno da moze i treba al ovde nema taj kalibar ljudi veoma malo, kad tako kazem ne mislim da gu glupi vec zele vise zabavu i druzenje nesto opusteno sto pokazuje i statistika foruma trenutno vecinom teme druzenje i zabava... kao sto i sam trazim ovde i naravno ako nekom mogu pomoci,pomoci cu dat savjet kad vidim da treba ..
A da se ne lazemo vecina ovde se zna dobro ko je kakav,sve su to isti ljudi godinama koji se motaju po forumima.. a i storm zna kakav je ko i sam je pozivao ljude i ne moze im sad zamjerati,naravno ne valja ni kad je sve bajno krasno, nekad svadja da se ispuse malo napetosti.. a vecinom je slaganje. Na kraju niko nije savrsen svi mi imamo svojih nekih mana.. meni licno sto smeta je nametanje tudjeg misljenja, izneses svoj stav kome se svidja usvojice kome ne svidja nece idemo dalje, i sto ne mogu istresanje svog nezadovoljstva na druge, svi imamo problema i kad bi tako radili gdje bi bili i na sta bi sve licilo.. evo ja krenem od sebe volim se saliti zezati vecinom i ne bi se ljutio da se neko sali na moj racun isto tako jer nije fer.. a ne isnteresuje me ispravljanje krivih drina a nit zelim na to vrijeme da trosim,svako je covjek za sebe, ako vam je do rasprava otvorite debatu pa se prepucavajte do sutra.. svi su ovde odrasli ljudi sa izgradjenim stavom i tesko da koga mozes mjenjati tek tako ,mozes ukazati a na njemu je to hoce li prihvatiti kao savjet ili ne..

Eto jedan dio mog vidjenja :oo

Jel.to znači to što je meni obrisati x postova, premještani takodjer i što se moje mišljenje oko prijedloga nije uvažilo, dapače flat odbijeno , da je neko na mene istresaj svoje gaće? :D

Ovdje itekako postoji kritična masa ljudi koji su vrlo inteligentni to što se zezaju ne znači da ne žele ili nemaju šta ozbiljno da kažu.

I kako rekoh...umijeće komunikacije uz uvažavanje oponenata u situaciji kada se ne slažemo s njim je po.meni vrlina, nema je svako, vještina je to ....ja je prva nemam i svjesna sam toga. Nismo svi isti i ne vidimo stvari isto...razlicitost je bogatstvo. S tobom se recimo ne slažem u nekim stvarima u nekima se jako slažem...u prosjeku jako si simpatičan i to je to! Ne razmišljam dalje od toga niti mislim da oko i na koga ovdje istresaj gaće!

Ovo prvo je do tebe :zbunj

“IstresajU” bona bona :face :D

A ostalo manje vise to je to.. :zbunj
1
1 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Hjoj jeste više preĆerali 🙄

Spava mi se
1
1 slika
Control + Alt + Delete
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 13:53
Iskra je napisao/la: 11 okt 2020, 13:39

Jutros sam htjela svima da se izvinim što trpite koje pisanje.

Halalite :D

I s t r e s a j U .

Eto

:mara :haha
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Moonlight je napisao/la: 11 okt 2020, 13:56 Hjoj jeste više preĆerali 🙄

Spava mi se

Kahvaaaaa :djed
1
1 slika
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

Iskra je napisao/la: 11 okt 2020, 13:57

Spava mi se

Kahvaaaaa :djed
Znala sam da sam nesto htjela :palm
1
1 slika
Control + Alt + Delete
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Spava mi se
Hod na grudi junacke :mig
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda

R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 13:58

Spava mi se
Hod na grudi junacke :mig
One sto se junače pa ljube druge forumasice, jel... :tersy
1
1 slika
Control + Alt + Delete
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Iskra je napisao/la: 11 okt 2020, 13:57
R4IN je napisao/la: 11 okt 2020, 13:53

Jutros sam htjela svima da se izvinim što trpite koje pisanje.

Halalite :D

I s t r e s a j U .

Eto

:mara :haha
Halal olsun :D
Ma meni ne smeta cak i bude lakse kad pomislim kako je stormu :D
2
2 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
smajlic
Administrator
Reactions: 45913