smajlic je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:58
Arslan_11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 10:56
došlo mi na Teams da pristupim testu iz informatike, a ja zaboravio. Te se trznem i ode, a igrao se sa njim(hepekom). Znas ono kad izvuces zrak pa se zalijepi za vrh jezika, pa mlataras jezikom.
pa mogao si se udaviti
kad se nisam jednom udavio suhim mesom necu nikad.
Krenuo sa OPEL-om (
@Max et ti opela) i sa drugarima u Mostar. Na putu izmedju Konjica i Mostara poče kisa padati iz neba iz zemlje. Ono kad ne mogu brisaci da stignu da obrisu. E, meni se pokvare brisaci na OPEL-u. Ono te hoce te nece, pa krenu pa stanu na sred sajbe, te se mi okrenemo, bio nam blize Konjic.
Vratili se mi u Konjic, gdje cemo sta cemo, kad javi se jedna ekipa sa federalne, bio sa njima onaj Hugo neki il kako se zvao (jedan jaran radio isto na ftv) i zovnu nas u mjesto prije Konjica kada ides iz Sa. u neki hotel/restoran/kafanu. Helem nikog tamo samo neke Švabe i mi (7-8 nas bilo).
Počnemo mi cugati i cugati i cugati, švabe pobjegle davno. Sin od gazde morao ic u konjic da kupi jos pive. Pjevalo se, plesalo, pravimo ceh, kuhinja ne radi, pa se gazda sjetio da nam donese malo meze, suhog mesa od prosle godine. Ubili se svi ne znamo kud gonimo, ja uzmem komad mesa, ono tacno na pola ona bijela masnoca. Stavim u usta, ne znam da li sam zvakao, uglavnom, pola komada suhog u grlu, pola u ustima i ni tamo ni vamo.
Kaslji, gutaj. ne meres dahnut. Niko me ne hebe ni 5% ko kad su svi na stoli, pod stolom, valjaju se, grle i zajebavaju Hugu da je gej.
Jedva ti ja nekako na jedvite jade ruku u usta i izvucem suho meso.

vake boje bio.
I onda smo nastavili derneciti. Gazda nam dao sobe da prespavamo i nije naplatio, eto koliko smo popili.
Ujutro nekad rano samo sto smo oci zatvorili bude nas da idemo. Nigdje kafe, para, cigara. U kakvoj smo mi birtiji u Pazaricu pored puta tad popili kafu ja jos ne mogu da vjerujem.
Eto.