Sretna Nova godina
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13894
Re: Sretna Nova godina
sve naj i od vjestice 
4
1
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10062
Nije tebi lahko u tvojoj koži, kao ni meni u mojoj. 
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Sretna NG ljudi i sve najbolje, a prvenstveno zdravlja u ovim teškim trenucima 
7
1
6
6
Drage forumasice, kolege phorumasi , zelim.vam puno zdravlja i sreće u 2022.
Cuvajte zdravlje, mentalno i fizičko.
Ostalo će biti.
Sretna vam nova godina!
Cuvajte zdravlje, mentalno i fizičko.
Ostalo će biti.
Sretna vam nova godina!
6
6
Cestitke svim starim, novim i buducim clanovima Behara od bivseg avijaticara, tajnog agenta, ljubitelja izreka i mudrih misli, kolekcionara svega i svacega i vlasnika Grasove iskaznice zaduzene davne 1940. godine.
Ukoliko me neko bude trebao dostupan sam u bilo koje doba dana ili noci u dusevnoj bolnici Jagomir.
Ukoliko me neko bude trebao dostupan sam u bilo koje doba dana ili noci u dusevnoj bolnici Jagomir.
7
4
1
2
1
2
Kako se pise "Ti si idiot"?
Nisi mi.lajkao čestitkugrunf je napisao/la: ↑01 jan 2022, 07:38 Cestitke svim starim, novim i buducim clanovima Behara od bivseg avijaticara, tajnog agenta, ljubitelja izreka i mudrih misli, kolekcionara svega i svacega i vlasnika Grasove iskaznice zaduzene davne 1940. godine.
0
Sretna vam Nova Godina dragi forumaši 

Želim vam svako dobro, da vas sve lose zaobiđe a samo dobro snađe, da budete zdravi i nasmijani i da nam svima ova Nova 2022 dobro donese a sve lose odnese
Želim vam svako dobro, da vas sve lose zaobiđe a samo dobro snađe, da budete zdravi i nasmijani i da nam svima ova Nova 2022 dobro donese a sve lose odnese
10
9
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
De malo i da drugi, trecu....hajde! Ti znaš lijepo sročitiradostan dan je napisao/la: ↑31 dec 2021, 21:55 želim vam sretnu i uspješnu novu godinu...
vještici na metli želim da nađe latino lovera, da ga uđane na svoju metrlu od 900 kubika i da ga voza i voza i voza.
ploaris želim da nađe figuricu medvjedića, kompletira zbirku i da je iz kindesurprajsa surprajsuju sa dva potentna polugej mladića.
teti razapetoj želim zlatnu olimpijsku iz gimnastike, sa i bez vratila.
podrinjcu želim da greškom zaluta u kuću rahmetli hju hefnera.
onako, na prvu...
A ja...ja tebi želim još puno godina u dobrom zdravlju, da sreca obitava u tvom srcu kad se osvrnes oko sebe , mir tvojoj duši i prosperitet tvojoj porodici .
0
I ljudi....budite iskreni, prvo.prema sebi, a onda i prema svima s kojima jeste, bilo sta.
I budite hrabri dohvatiti svoju sreću. Potrebno je samo spoznati je, i pruziti ruke
I budite hrabri dohvatiti svoju sreću. Potrebno je samo spoznati je, i pruziti ruke
2
1
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
- vjesticanametli
- PRObehar