Znaci realno pet šes
Da se požalim
Re: Da se požalim
2
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Savršena prilika da mu napišeš oproštajnu kratku poruku!Evelyn je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:22Prevest cu ja posto me stvarno zanima sta imaju da kazu na ovakav odgovor i sta je treba da njemu kazem na ovo![]()
Ti pretjerujes previse ali ok, kako ti mislis. Sta ja trebam uraditi sa zenom koja samnom tako prica. (Kako pricam nije mi jasno?)Ja tebi nista nisam uradio, koliko cesto sam te pitao da se vidimo,ti nisi imala vremena. Mozemo se sutra u 4 vidjeti, ici nesto popiti i prosetati
0
Pa nije on tip koji je ocajan za seksom i koji ne moze pokupiti bar jedno 3 cure kad izadje u grad na jednu obicnu kavu. Bar su ovde ljudi opusteni i nije tesko naci nekoga za te stvari. Ima i boljih i sposobnijih od mene koje ce mu rado izaci ususret drage voljeCrvena Nit je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:26Seks :hayaEvelyn je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:14 Al znaci nije mi jasno.. ako ti netko nije zanimljiv dovoljno, ako nemas volje da odgovoris na poruku po 6 sati, ako ne osjecas nista prema toj osobi, sto ne kazes hvala i dovidjenja i ne prekines to?Cemu zelja da se tako nesto produzuje kad ti nista ne znaci
0
Voli te.Evelyn je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:34Pa nije on tip koji je ocajan za seksom i koji ne moze pokupiti bar jedno 3 cure kad izadje u grad na jednu obicnu kavu. Bar su ovde ljudi opusteni i nije tesko naci nekoga za te stvari. Ima i boljih i sposobnijih od mene koje ce mu rado izaci ususret drage volje![]()
Nema sta drugo biti.
4
4
- Crvena Nit
- Etablirani član

Znam zapadnjački život, ali ti si mu uvijek pri ruci, ne treba se truditi.Evelyn je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:34Pa nije on tip koji je ocajan za seksom i koji ne moze pokupiti bar jedno 3 cure kad izadje u grad na jednu obicnu kavu. Bar su ovde ljudi opusteni i nije tesko naci nekoga za te stvari. Ima i boljih i sposobnijih od mene koje ce mu rado izaci ususret drage volje![]()
Neće svaka ženska biti sa takvim tipom u vezi.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Pa kad vec aludiras na seks, hocu reci ima sto puta ljepsih i boljih i seksipilnijih od mene.
0
ima i od njega..
4
2
1
1
1
1
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Evelyn, zahtjevaj cesce seks i da se vidjate cesce.
A onda mu kasnije reci kako je on star i ne moze fizicki da prati tvoju energiju i kako ti treba mladji muskarac.
A onda mu kasnije reci kako je on star i ne moze fizicki da prati tvoju energiju i kako ti treba mladji muskarac.
5
5
- Crvena Nit
- Etablirani član

Malfoy ti je odlično odgovorio.
Zašto misliš da je on poseban?
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31132
Cuj ne treba se truditi uvijek si mu pri ruci. :faceCrvena Nit je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:39Znam zapadnjački život, ali ti si mu uvijek pri ruci, ne treba se truditi.Evelyn je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:34
Pa nije on tip koji je ocajan za seksom i koji ne moze pokupiti bar jedno 3 cure kad izadje u grad na jednu obicnu kavu. Bar su ovde ljudi opusteni i nije tesko naci nekoga za te stvari. Ima i boljih i sposobnijih od mene koje ce mu rado izaci ususret drage volje![]()
Neće svaka ženska biti sa takvim tipom u vezi.
Bas si bezobrazna i vrijedjas sada mene. Na osnovu cega si ti zakljucila da sam ja njemu uvijek "pri ruci"?
0
Zadnja izmjena: Evelyn, dana/u 14 jun 2021, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zato sto sam ga upoznala, logicno.Crvena Nit je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:54Malfoy ti je odlično odgovorio.
Zašto misliš da je on poseban?
0
Pa ova druga njegova strana koja se pocinje ispoljavati sve vise i vise me nervira i nije mi jasna
Provocira namjerno, izaziva, ignorise onda glumi zrtvu
0