uramila sa sinom 2 slike jos busit inkacit
gledam dalje seriju i radujem se novoj god

1
1
Sinoc ga gledao bas,odlicanDigla_da_kreči je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:37ja sam kontala mauritaniana pogledati, prica se da je dobar. imas li ti kakvih preporuka?
sta bi sa ormarom?Iskra je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:35 Ocistila.kuhinju, usisala.kimolet kucu, napravila rucak, oglancala.kupatilo, ormaric s obucom, ocistila 20.pari obuce, pobacala dvije vrece raznoraznih gluposti, ocistila.pec u garazi, napravila.hljeb, isla nani i dedi pa.se.provozali malo do.ribnjaka i kupili ribu, onda pili kafu, sad dosla kuci i kontam da se okupam...![]()
Ma.jasta cu, od sta mi je to![]()
Pobacala sta sam.htjela i cao.smajlic je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:47sta bi sa ormarom?Iskra je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:35 Ocistila.kuhinju, usisala.kimolet kucu, napravila rucak, oglancala.kupatilo, ormaric s obucom, ocistila 20.pari obuce, pobacala dvije vrece raznoraznih gluposti, ocistila.pec u garazi, napravila.hljeb, isla nani i dedi pa.se.provozali malo do.ribnjaka i kupili ribu, onda pili kafu, sad dosla kuci i kontam da se okupam...![]()
Ma.jasta cu, od sta mi je to![]()
![]()

13 reasons why ja ev 3 dana i dan i noc gledam a sin mi dade knjigu kaze obavezno procitajDigla_da_kreči je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:31koju seriju gledas i jel valja? trazim neku da pregledam za vikend![]()

1