Pik mrni u crvenoj solji?
@toxic @Ommadawn kako ste?
Sjedi i odmaraj i igraj se s macama, ako već možeš.
Sad sam ko mlijeko u prahu. Za koji minut ću za volan i u mrak.

Ja cu ovu s crvenim prugama, bas je novogodisnja
tako ce i biti
nista, nista, samo da provjerim
3
Neopreznost. A i moja pedanterija...skinula desnu rukavicu koja je bila.od gela, radula trudnici uzv, pa je obrisala, i da ne prljam , tj ne dodirujem je golom rukom, ja joj ponudim podlaktucu, lijevu, da zena moze ustati...istegnuce,. Smotana sam.
Sve najbolje i tebi Buki, da si nam ziv i zdeav i mnoge srece i zdravlja zelim tebi i tvojim djevojcicama.Buki je napisao/la: ↑30 dec 2020, 07:03 Ekipa nece me biti do 02gog februara, mislim bit ce me ali necu biti dostupan jer idem na docek u Kuching sa nekim sumnjivim likovima ... mislim na sefa, pa da vam svima zazelim sretan odlazak ove2020 godine i zelim svima mnogo bolju 2021-vu. Budite pristojni i divlje se provedite.
![]()
Joooj...slatkisi
lijepo se provedi Buki i sretna NovaBuki je napisao/la: ↑30 dec 2020, 07:03 Ekipa nece me biti do 02gog februara, mislim bit ce me ali necu biti dostupan jer idem na docek u Kuching sa nekim sumnjivim likovima ... mislim na sefa, pa da vam svima zazelim sretan odlazak ove2020 godine i zelim svima mnogo bolju 2021-vu. Budite pristojni i divlje se provedite.
![]()