I ne bas, na svaku temu, opustenu ili ozbiljnu se moze diskutovati, pisati, saliti, bez da se iznose detalji iz privatnog zivota.
Ne radi se o nekom aman-zaman ogranicavanju.
I ne bas, na svaku temu, opustenu ili ozbiljnu se moze diskutovati, pisati, saliti, bez da se iznose detalji iz privatnog zivota.
Ma govorim za sebe da mi bolje ovako. Normalno da cu i dalje pisati, necu samo slike stavljati, ali ce biti u manjoj mjeri to sve generalno
Dobro ako sam te uvredio ja se izvinjavam, al nije mi bila ta namjera vec sala..
Joojjjj, @Ariel , da si mi bliže, natjerala bih te da odeš na tu kafu
Oho, ideš na dejt?Dina je napisao/la: ↑09 jan 2021, 15:58Joojjjj, @Ariel , da si mi bliže, natjerala bih te da odeš na tu kafu![]()
Ne traži razloge da ne odeš, i nemoj primati srcu sve što ti neko drugi kaže... Izađi i uživaj
Ja vala ne mogu čekati da se spremim za večeras, odoh na večeru
Još sam radila, umorna, kuham, kuhinja katastrofa, mali isto otišao s prijateljima na kafu....
Ako ujutro uspijem odspavati, biće tooo![]()
Ufff, đevojko, što bi rekli Crnogorci, malo si precijenila.
Nećemo u detaljeOmmadawn je napisao/la: ↑09 jan 2021, 15:59Oho, ideš na dejt?Dina je napisao/la: ↑09 jan 2021, 15:58
Joojjjj, @Ariel , da si mi bliže, natjerala bih te da odeš na tu kafu![]()
Ne traži razloge da ne odeš, i nemoj primati srcu sve što ti neko drugi kaže... Izađi i uživaj
Ja vala ne mogu čekati da se spremim za večeras, odoh na večeru
Još sam radila, umorna, kuham, kuhinja katastrofa, mali isto otišao s prijateljima na kafu....
Ako ujutro uspijem odspavati, biće tooo![]()
![]()