Ma nema potrebe, daleko smo ako je ona kod Venecije
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

Re: Hoću da kažem!
Do Bregane ne stajem nigdje, onda kupim vinjetu i pišamstorm je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:34Ti garant ne pišaš od Banovića do Trsta ...najmanjepink floydd je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:32 Bit će maksuz nekadsvakako ja ne volim nigdje svraćati kad putujem....osim ako ne moram
![]()
Kad kući idem još manje pauza, samo hitni slučajevi
1
1
lijepi strah, evo me kod venecije ali mi je venecija daleko
2
2
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

Nije sad trenutno, nego inače gdje ću biti
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

Nema gore autoceste za voziti od talijanske autostrade
Nema zjalavijih vozača
1
1
haman ima puno našihpink floydd je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:43Nema gore autoceste za voziti od talijanske autostrade![]()
Nema zjalavijih vozačai stalno neke kamere nove stavljaju
![]()
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

Sataraš je, nema čega nemadmr je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:46haman ima puno našihpink floydd je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:43
Nema gore autoceste za voziti od talijanske autostrade![]()
Nema zjalavijih vozačai stalno neke kamere nove stavljaju
![]()
![]()
![]()
1
1
vozio sam i ja poprilicno po Italiji, doduse uvijek su kratke posjete u pitanju, nisma nikad zivio tu, .... i nisam primijetio nista drasticno drukcije nego u drugim dijelovima Evrope, .... naravno ne racunajuci Beogradpink floydd je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:49Sataraš je, nema čega nemaPo gradovima je još gore, ja kad sam bio u Torinu izgubio sam 10 god života za 7 dana dok se nisam malo uštelio
0
Meni je stresno po Bosni voziti. Vozio sam i po Turskoj, Bugarskoj, Kanarskim ostrvima, Azorima...
Do sada - Bugarska najgora. Tamo su bas budale.
Turska hajde i nekako.
Bosna - triput umrem od Tuzle do Sarajeva, isto toliko i nazad a za ostatak da ne pricam.
Srbija - ko kaze da su u Bosni putevi losi, nije vozio po Srbiji. U po Sremske Mitrovice kad tocak ne odvalih na autu kolika je rupa. Pa to mi se ni u najvecoj zveki u Bosni nije desilo.
Turska hajde i nekako.
Bosna - triput umrem od Tuzle do Sarajeva, isto toliko i nazad a za ostatak da ne pricam.
Srbija - ko kaze da su u Bosni putevi losi, nije vozio po Srbiji. U po Sremske Mitrovice kad tocak ne odvalih na autu kolika je rupa. Pa to mi se ni u najvecoj zveki u Bosni nije desilo.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

Ne pijem kave, pa neznam...pink floydd je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:22Pa i imaju najbolju kavu na pumpama, u barovima meni ništa ne valja![]()
![]()
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Znas kako ide ona...In England they drive on the left, on Balkans we drive on whats leftOmmadawn je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:12 Meni je stresno po Bosni voziti. Vozio sam i po Turskoj, Bugarskoj, Kanarskim ostrvima, Azorima...
Turska hajde i nekako.
6
6
abysmal depths are flooded
PrejakoRusski je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:33Znas kako ide ona...In England they drive on the left, on Balkans we drive on whats leftOmmadawn je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:12 Meni je stresno po Bosni voziti. Vozio sam i po Turskoj, Bugarskoj, Kanarskim ostrvima, Azorima...
Turska hajde i nekako.
Srbija - ko kaze da su u Bosni putevi losi, nije vozio po Srbiji. U po Sremske Mitrovice kad tocak ne odvalih na autu kolika je rupa. Pa to mi se ni u najvecoj zveki u Bosni nije desilo.![]()
![]()
1
1