Kako ste?
Re: Kako ste?
Ma yebo pjevača kojem su u Sarajevu birvaktile molili ljude da mu budu publika za dž na koncertu.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Nisam za pohvalit, jucer me ko glava pocela bolit, do veceri vec sam bila out. Prelezala popodne. Upala sinusa opet, boli me sve od nosa do iza levog oka. Ko da mi nesto kljuva direkt u obraz.
Temp. nemam, al nisam kako treba. Vjerovatno sam trebala ostat kuci al eto..
Temp. nemam, al nisam kako treba. Vjerovatno sam trebala ostat kuci al eto..
4
3
1
1
@uvijek_kontra
brz oporavak
Ja dobro,naspavala se
Pa mjesec koji najvise volim,Hello December
Ja dobro,naspavala se
Pa mjesec koji najvise volim,Hello December
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Maksuz svratila
- Perspektivni član

- Reactions: 704
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Para me oprzila, eno, mjehurcici se pojavili. Hoce to kad zurim i hocu sve odjednom. Kako cu sutra ako ne nestane, pojma nemam. Stavila meda pa sad aloe veru.
3
2
1
1
Zadnja izmjena: uvijek_kontra, dana/u 06 dec 2020, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Umoci opekotinu u mlijeko i drzi 10-15 minuvijek_kontra je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:40 Para me oprzila, eno, mjehurcici se pojavili. Hoce to kar zurim i hocu sve odjednom. Kako cu sutra ako ne nestane, pojma nemam. Stavila meda pa sad aloe veru.
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Ma kasno je sad za sta god. Ohladila sam pa stavila meda i jedna me drugarica podsjetila na aloe veru. Znaci pola kao da je odnjelo. Ko bi rekao. Imam crvenilo i boli kad micem ruku, a mjehura vise nema. Aloe vera jeIskra je napisao/la: ↑06 dec 2020, 16:07Umoci opekotinu u mlijeko i drzi 10-15 minuvijek_kontra je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:40 Para me oprzila, eno, mjehurcici se pojavili. Hoce to kar zurim i hocu sve odjednom. Kako cu sutra ako ne nestane, pojma nemam. Stavila meda pa sad aloe veru.
1
1
Ma.ne znam....
Salim se. Glava me boli , lagano, popila.tabletu i nista..umaram.se brzo.
Bilanu kontaktu sa zarazenom personom
Salim se. Glava me boli , lagano, popila.tabletu i nista..umaram.se brzo.
Bilanu kontaktu sa zarazenom personom
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Yogurt.uvijek_kontra je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:40 Para me oprzila, eno, mjehurcici se pojavili. Hoce to kad zurim i hocu sve odjednom. Kako cu sutra ako ne nestane, pojma nemam. Stavila meda pa sad aloe veru.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Dobro je. Potamnilo sve, nesto popucalo al bar ne przzziii vise. Trajat ce da nestane pa jos kad zaboravim pa pod toplu vodu ili zakacim necim. 
Inace sam okej. Imam termin za dermatologa i to u januaru, kod najboljih. Ne znam kako sam to uspjela.
Nego cmizdrim citavo vece, gledam Galeta kako prica o pokojnoj majci i hoce srca da mi pukne.
Inace sam okej. Imam termin za dermatologa i to u januaru, kod najboljih. Ne znam kako sam to uspjela.
Nego cmizdrim citavo vece, gledam Galeta kako prica o pokojnoj majci i hoce srca da mi pukne.
0
Zadnja izmjena: uvijek_kontra, dana/u 07 dec 2020, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31084
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Nemoj ti meni zavrsni. Drz olovku i der pisi tamo... Sta god imam i imao sam, ostavljam..... Osim korone.
2
2