Grozan si hahaha
Ja sam odlučila, s obzirom na usporenu brzinu protoka u bojler (nakon dolaska vode) isti uključim kasnije, iako postoji voda u bojleru.
Nadam se selidbi u prizemlje na novoj lokaciji.

Grozan si hahaha

dmr je napisao/la: ↑07 nov 2021, 08:57Steta sto sam ti rekao, mogla si ga ti izmislitiCrvena Nit je napisao/la: ↑07 nov 2021, 08:51
Opa, ovaj dodatak nisam znala.znam za dodatne spremnike vode, za veš mašinu
![]()
![]()
Jao, stojeći bojler, montiran ležećiCrvena Nit je napisao/la: ↑07 nov 2021, 08:22 @storm@dmr@radostan dan
hvala
Što je ovo, hahaha, preludo![]()
Mene ovo interesira:
![]()

a što me trznu, nazdravlje tebi...dmr je napisao/la: ↑07 nov 2021, 08:47To ti je prosto, koliko vode dolazi, toliko izlazi. Taj problem se rjesava vlastitim spremnikom i pumpom. Ovako nesto.Crvena Nit je napisao/la: ↑07 nov 2021, 08:42
Znam, haha, ne mogu vjerovati da je netko tako postavio bojler.
Hvala![]()
Kužim da je u našim bojlerima proces cirkuliranja vode konstantan, ali, mene interesira brzina napajanja vode u bojler ako je pritisak vode u slavini umanjen.![]()
vodobak.jpg

Da, a ovo me je iznenadilo I nasmijalo.storm je napisao/la: ↑07 nov 2021, 18:46Jao, stojeći bojler, montiran ležećiCrvena Nit je napisao/la: ↑07 nov 2021, 08:22 @storm@dmr@radostan dan
hvala
Što je ovo, hahaha, preludo![]()
Mene ovo interesira:
![]()
Postoje naravno ležeći, ali malo je drukčije urađen, baš zbog problema koje dmr navodi...
Pa to ti je krajnje jednostavnoCrvena Nit je napisao/la: ↑06 nov 2021, 13:37 Kako se mjeri razina vode u bojleru?
@storm@dmr@Max, tko još zna?![]()
1
I ja se pitam.

Nisam,bolje da zaobidjem
Ma gdje se to desilo,?