eno sam te mention
Hoću da kažem!
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9997
Re: Hoću da kažem!
Moj prvi i zdanji je bio legendarni France 98. Ovi stickeri su loše koncipirani, nestalo je osjećaja za dizajn.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
jesi neki
sad moram ici da se svadjam
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
mali pa nabacaniWhiskeyPete je napisao/la: ↑13 maj 2026, 17:12 Moj prvi i zdanji je bio legendarni France 98. Ovi stickeri su loše koncipirani, nestalo je osjećaja za dizajn.
fali im sjaja
al hajd
sta ces...
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9997
Mlina se prisjetiti. Šta ova današnja omladina zna šta je klasika od dizajna.smajlic je napisao/la: ↑13 maj 2026, 17:43mali pa nabacaniWhiskeyPete je napisao/la: ↑13 maj 2026, 17:12 Moj prvi i zdanji je bio legendarni France 98. Ovi stickeri su loše koncipirani, nestalo je osjećaja za dizajn.
fali im sjaja
al hajd
sta ces...
https://fliphtml5.com/dslmn/wrzn/FIFA_W ... Panini%29/
Listam Album i dođoh do norvežana, sjećajući se one njihove senzacionalne pobjede nad brazilcima od 2:1 u grupi. Znam da sam taj dan utakmicu gledao kod rahmetli tetka i tetke na Kobiljoj glavi, pa sam usput i noćio. Nevjerovatno čega se čovjek sjeti od milijardu iskustava od tog vremena.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Blentavog li vremena. Pobjeze sunce. Navukose se tamni oblaci. Zagrmi nekoliko puta. Opalise grudvice leda, ali ono bas da te ubiju ako se ne sklonis. Potraja relativno kratko. I sad opet sunce kao da nista nije bilo.
I hajde sad znaj sta i kako se obuci kad te u jednom danu strefe sva 4 godisnja doba.
I hajde sad znaj sta i kako se obuci kad te u jednom danu strefe sva 4 godisnja doba.
2
1
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9377
- Kontakt:
dogovorila sam moguci drugi posao za slucaj da na ovom dam otkaz 
nakon sto se vratim s bolovanja
nakon sto se vratim s bolovanja
5
2
2
1
2
1
A da to uzmes da radis a da se ovamo vodis (i naravno naplacujes) na bolovanju, m? Jana x2 
1
1
odlucila sam da za vrijeme radnog vremena idem raditi nokte i frizirati se
Korisno potroseno vrijeme
Korisno potroseno vrijeme
2
1
1
1