Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Re: Hoću da kažem!
Jbt, kakav je ovo dan. Dodjem na zavod, pred vrata, zovu me oni na tel. Sredim lijepo sve, hocu preko ceste, bivsa tasta. Nastavim do mame, jer je isla sredjivat nesto na ue, eto bivsi prolazi, bleji u mom smijeru. Sve se bojim u trgovinu, koga li cu tamo sresti. 
4
4
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Kako sam mrzila da me ljube kad sam bila mala
Bila jedna mamina tetka, sa velikim usnama I dlakavim madezom....izbode me svu I upljuje, ko bodljikavo krme.
Tako sam pocela da se mazem blatom.
3
3
- Heidi
- Lemon Addict

Buduceguvijek_kontra je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:38 Jbt, kakav je ovo dan. Dodjem na zavod, pred vrata, zovu me oni na tel. Sredim lijepo sve, hocu preko ceste, bivsa tasta. Nastavim do mame, jer je isla sredjivat nesto na ue, eto bivsi prolazi, bleji u mom smijeru. Sve se bojim u trgovinu, koga li cu tamo sresti.![]()
3
1
2
2
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Ma neka ovako, meni fino.
2
2
Ma znas sta....briga me,
Mene niko nije smio ljubiti i po kosi dirati
Ja plava a to svakom bilo neobicno i zanimljivo a uvijek mi kosa duga bila pa me dodirivali
0
znaci zavrsila si na birou sve?uvijek_kontra je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:38 Jbt, kakav je ovo dan. Dodjem na zavod, pred vrata, zovu me oni na tel. Sredim lijepo sve, hocu preko ceste, bivsa tasta. Nastavim do mame, jer je isla sredjivat nesto na ue, eto bivsi prolazi, bleji u mom smijeru. Sve se bojim u trgovinu, koga li cu tamo sresti.![]()
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
De ti da ja tebe jednomuvijek_kontra je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:38 Jbt, kakav je ovo dan. Dodjem na zavod, pred vrata, zovu me oni na tel. Sredim lijepo sve, hocu preko ceste, bivsa tasta. Nastavim do mame, jer je isla sredjivat nesto na ue, eto bivsi prolazi, bleji u mom smijeru. Sve se bojim u trgovinu, koga li cu tamo sresti.![]()
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

Ebes ljubav kad niko ne leti u zrakuvijek_kontra je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:40kad me prije rastavi.
Ma neka ovako, meni fino.Jos sam sve sredila, ne moram dic nista u vazduh.
![]()
2
2