boli te briga, stavila si ti, dosta ti

Zato ja s tobom volim igrati
jelde
kad budemo janje okretali ponijet cu nam pravi cnljs
Ho’š reći da inače nisam produktivan ili?Sarajka je napisao/la: ↑03 mar 2021, 20:39Šta god je dao, ponovi ti to s vremena na vrijeme. Produktivnosti ti očigledno nije manjkaloOmmadawn je napisao/la: ↑03 mar 2021, 20:35 Jednom ja kod jarana, vidim neku tabletu uzima. Care šta ti je to? Kae ma nešto sam umoran ovih dana pa uzmem ove da me malo razbude.
Daj reko i meni jednu.
Grom te ne yebo. Znači kompletan stan, očistio, generalka, auto oprao, pokupovao šta je trebalo, odradio smjenu na poslu, poslije posla otrčao krug po gradu.
Da sam bio u Visokom, otkopo bih Visočicu da vidim ima li te fucking piramide.
Ma i napravio bih novu da je nema.
Šta je on meni dao, Boga pitaj.![]()
2
e vidiš kod nas se te tabletice nekako nisu primile...nešto sitno oko rave partyja se vrtilo, ali nije bilo neke široke potrošnje...ali zato heroina od 93', 94' na lopate...šta je momaka zaglibilo, čudo jedno...baš je jedan čitav naraštaj, mog mlađeg brata generacija recimo, pokvario sebi mladost, bome neki i živote...Ommadawn je napisao/la: ↑03 mar 2021, 20:35 Jednom ja kod jarana, vidim neku tabletu uzima. Care šta ti je to? Kae ma nešto sam umoran ovih dana pa uzmem ove da me malo razbude.
Daj reko i meni jednu.
Grom te ne yebo. Znači kompletan stan, očistio, generalka, auto oprao, pokupovao šta je trebalo, odradio smjenu na poslu, poslije posla otrčao krug po gradu.
Da sam bio u Visokom, otkopo bih Visočicu da vidim ima li te fucking piramide.
Ma i napravio bih novu da je nema.
Šta je on meni dao, Boga pitaj.