kafetin djeluje odmah u 2 min i ja nisam znala da sadrzi i kodein :-) to su mi objasnili doktoru u DE kad sam im rekla sta sam uzimala protiv glavobolje i time sam zanemarila simptome zbog koji sada imam uzasnih problemaArslan_11 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 11:52kako? Sta?vjesticanametli je napisao/la: ↑05 mar 2021, 11:44
prijateljski savjet ne uzimaj ovo kodeinsko smece ja sam zdravlje sebi s tim unistila uzmi neke druge![]()
Je ne pijem inace kafetin. Ne pomaze mi. Uzmem dexomen ili nalgesin, a da li su oni bolji ne znam.
znaci koliko je super toliko je smece a ja sam donosila po 10 kutija iz bosne kad bih dolazila jer me prode glava odmah i mogu po svom dalje a ja sam jako hiperaktivna i puno hodam i radim i tako sam uklanjala tu glavobolju a nisam ni skontala da sam s 1 tablete sedmicno dosla na 4 jer me glava uzasno bolila a pripisivala sam priv problemima i velikom stresu
nakon sto su me ovde stavili pod kontrolu pocela me glava boliti i doktori su rekli da se tijelo sad skida s kodeina ja nisam vjerovala
kaze doktor da da to je normalno i baci sve to nikad vise ne smijes to uzeti

3