Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
I sto si ovaj ugao uzela, iskrivih siJu.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Pa ako bi poceli sa time da je ono ispupceno nos...pogledaj da mozes lijepo skoro "sastaviti" i da ima kapicu. 
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Meni onaj ispupceni deo kao kljun od neke ptice, prilicno ostar. Sa stane krila.
Inace, ovaj fenomen prepoznavanja razlicitih oblika u oblacima se zove pareidolija.
Meni jedna od omiljenih zanimacija tokom putovanja
Inace, ovaj fenomen prepoznavanja razlicitih oblika u oblacima se zove pareidolija.
Meni jedna od omiljenih zanimacija tokom putovanja
2
1
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Koja glupost, a taman sam se nameracio da nekome ne prikocim, nekom bezobraznom taksisti iza Sarajevo taksija. :smajasmajlic je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:14imaArslan_11 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:10 Ako sam ja u kruznom toku, u unutrasnjoj traci i nailazim na izlaz sa upaljenim zmigavcem, a neko se upravo ukljucuje u vanjsku traku i ne koristi prvi izlaz, kako bi trebao. Ukoliko ja krenem izlaziti i tu se desi sudar. Ko je kriv? Ima li tu dileme neke?
po pravilima si ti u pravu ali po nasem pametnom zakonu je taj debil u pravu "jer si mu uzeo prednost"
to sam davno jednom procitala i nasi debili to maksimalno koriste
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Kada si objasnila kako gledas, onda sam i ja vidio. Zaista, svi smo unikat. Ali, evo, probaj ovako: Desno je lice, sa nosem, ono ispupcenje koje si pomeunula pogledaj kao uho... nazire se Petar Pan.
2
2
vjeruj da sam sto puta o tome razmisljala ali nista im ne mozes :smaja
ne znam da li je ijedan nas zakon kako treba
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ma bolje ti je napraviti jos jedan krug, pa i dva, ali izbjegavaj te idiote. Nekad mi se tacno zbog toga takvih i ne vozi.
2
1
1
1
pita @Mrachno jesmo li ga pozeljeli i kad ce mafija 
4
2
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
@Mrachno je profesionalac
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
To kao sto trebas dumati cime ces.tuci lopova ako ga uhvatis u kuci.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
od pola 6 do pola 9 ima 3 sata, đe si to išla po mlijeko, u Holandiju
ajd nema veze, sljedeći ćeš put
1
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Nista ti se ovo ne pika be slike na selefiji tebe i stormapink floydd je napisao/la: ↑08 mar 2021, 19:12od pola 6 do pola 9 ima 3 sata, đe si to išla po mlijeko, u Holandiju![]()
ajd nema veze, sljedeći ćeš put![]()
2
2
I say what I think, I think what I say