Pa to je odraz tvog psihickog stanja.. kazu psiholozi a i psihijatri.. tko je opsjednut cistocom u tolikoj bas mjeri znaci haos je u glavi i dusi i svemuIskra je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:13Ma znam, al.ne kontam kako je to zapusteno da nista zivo ne pomaze, saspi H2SO4.Evelyn je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:11
Pa ja jedno ti stoto.. Japanac zapustio,Boga pitaj dal je ikad i cuo da postoje fuge i da se ribaju ponekad..ako imas prozor npr u kupatilu nemas tih problema jer se ne skuplja vlaga.. ja u svom stanu gdje sam sada imam veliki prozor i bukvalno nisam nikad ni imala potrebu da ih ribam jer se bijele bas lijepo i cim se istusiram otvorim prozor da para odmah izadje..al ako nemas prozor i ako ne ribas redovno onda se tesko skida
Ja sam "bolesna" od cistog kupatila, kad sam.zivcana ribam da se smirim.
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14234
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31151
hahahahahaha koji dusmanvjesticanametli je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:14 Zato iskra ker ne peru godinama
Slikam nekad kuhinju od kone![]()
1
1
1811
Prica meni tako jedna kolegica starija s posla kako je njen siin divan, cist, zna kuhati kolace sve zivo zna, kaze ja dodjem u njegovu sobu sjednem na krevet on kaze sto sjedaas vidis kako sam napravio fino.. i ona vec duze vrijeme meni njega nabacuje znaci.. i ja onako kontam zeno luda ako ti je to normalan sin zajebala si se negdje i to dobro.. ozenit ce se na svetog nikad.. a i da ti je zlatan sta ce mi musko da mi pravi kolace il po citav dan namjesta krevet 
2
2
Kolegica što je sa mnom studirala pedagogiju i psihologiju maloprije mi opet predlaže da pokrenemo kurs iz crtanja i slikanja. Država tu također daje poticaj a imam jednu jaranicu što je povezana sa tom institucijom (i ona mi je predlagala isto) pa nam može dodatno pomoći.
Kažem da krenemo kad se smiri situacija sa koronom.
Sve je super ali ne bih baš ni grlom u jagode...
3
1
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Nemam OCD , hvala na sugestiji, doktor sam.pa.znam.
Nesto je i u odgoju i atmosferi i ozracju u kojem.sam.odrasla. Naucena sam na urednost pa to ti je. Volim da mi.kupatilo blista, kuhinja isto. Ostalo podnosim nekako.
Znaci li to sad da je japancu peksinu sve ok.u glavi?
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

Qq nek ga ostavi sebiEvelyn je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:21 Prica meni tako jedna kolegica starija s posla kako je njen siin divan, cist, zna kuhati kolace sve zivo zna, kaze ja dodjem u njegovu sobu sjednem na krevet on kaze sto sjedaas vidis kako sam napravio fino.. i ona vec duze vrijeme meni njega nabacuje znaci.. i ja onako kontam zeno luda ako ti je to normalan sin zajebala si se negdje i to dobro.. ozenit ce se na svetog nikad.. a i da ti je zlatan sta ce mi musko da mi pravi kolace il po citav dan namjesta krevet![]()
Vala ne treba mi da kuha
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

a brt ne mozes se zavalit, kreni odma boli te brigaOmmadawn je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:22 Kolegica što je sa mnom studirala pedagogiju i psihologiju maloprije mi opet predlaže da pokrenemo kurs iz crtanja i slikanja. Država tu također daje poticaj a imam jednu jaranicu što je povezana sa tom institucijom (i ona mi je predlagala isto) pa nam može dodatno pomoći.
0
1811
Ne znam ni ja.
Nekad mi se na dan potrefi 20 riječi da ne znam.
Nekad mi se na dan potrefi 20 riječi da ne znam.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- vjesticanametli
- PRObehar

- hani_jong_un
- Pjur seks

zanimljivo kako se forum promijenio u zadnje vrijeme. sad se obavezno svi skupimo u jednu temu i tu chatamo haha
2
1
1
1
1811
De ba ne dirajte mi @Ariel nego joj objasnite.
Nije ona moler niti zidar da zna.
Nije ona moler niti zidar da zna.
3
2
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Ja kad god ne znam neku riječ znam da moram vadit' pare iz džepa.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima

1