ti bi sad i ručak da ja plaćam
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Re: Hoću da kažem!
Slaba sam danima, nemam snage i sve mi je teško. U glavi čudna, ne jede mi se, ne pije, sve mi je bljak, jedno mi uho ko da neko buši u njemu svako malo.
Naručila sam se kod doktora pa šta Bog da.
4
4
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15629
Pa lakse otici i testirat se na klinici nego ovo
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
ja se testirala, kasnije dosla beba
4
3
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

3 dana idem u Plazu radi jednog parfema :face
2
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10148
Kada neko spomene cash, ja prvo kažem "Može", a onda pitam koji je posao posrijedi.Arslan_11 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 07:54Sta cu valjda im dosadio na poslu.Sleepy Joe je napisao/la: ↑11 mar 2021, 07:50 Kako je počela pandemija za tebe znam da radiš od kuće.![]()
![]()
3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Danas sam uradila više posla nego u prethodnih sedam dana 
6
1
3
2
3
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Kakve god mjere da donesu, većina se neće pridržavati...
Barem kod nas.
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Zato nam.treba totalni...
Kako cujem.djeca prelaze u potpunosti na online, mnogo je prosvjetnih radnika zarazeno
0
Nekad mislim da mi je dobiti i taj covid vise...ovako uzalud sta su nalazi negativni ja se opet ustrucavam otici kod svohih, a treću subotu zaredom im lazem da cu ih negdje voditi... .
Ove smo trebali u Travnik
Ove smo trebali u Travnik
2
1
1
1
U KS...
Kod nas je za sada isto... s tim da imas razliku od skole do skole, moj sin ide svaki drugi dan, bratic ide svaki dan... od septembra...
Jos veci razred, starosna razlika godinu dana, uslovi isti... kako, zasto na osnovu cega odlucuju, pojma nemam
Vecina roditelja trazi normalizaciju nastave :face
0
A radi se mjesecnom izvjestaju gdje detaljno po sedmicama unosimo uplate kupaca i isplate ali podijeljene po grupama. Porezi dobavljaci, povezani dob. Plate investicije itd. Kolegica mi pripremi excel za BiH a ja za Alb i onda obe zemlje unosim u Treasury Information Platform (TIP).Sleepy Joe je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:45Kada neko spomene cash, ja prvo kažem "Može", a onda pitam koji je posao posrijedi.![]()
4
1
2
1
2
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!