Ne diraj je...kuma je super...izmedju pauza dok povraća
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Kaze naloprije
Nemoj mi dolaziti, prenijet ces mi virozu pa cu povracati
Budala
1
1
Na um padne mi nekad ovako da uđem u neku kafanu, gdje se dim može nožem sjeći, muzika uživo, sjednem za neki stol, naručim jedno pivo, jednu rakijicu, mezu, po kile janjetine (salata uz to) i najedem se ko konj, a marnem uz to još dvije-tri pive. Pa ako me krene-krene. Ako ne, platim račun, ostavim bakšiš, izađem iz kafane i gonim se u tri pčke materine.
3
2
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Podsjeti me na jedan meme (možda sam i pisao tu, ali postaje realnost)Ommadawn je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:09 Na um padne mi nekad ovako da uđem u neku kafanu, gdje se dim može nožem sjeći, muzika uživo, sjednem za neki stol, naručim jedno pivo, jednu rakijicu, mezu, po kile janjetine (salata uz to) i najedem se ko konj, a marnem uz to još dvije-tri pive. Pa ako me krene-krene. Ako ne, platim račun, ostavim bakšiš, izađem iz kafane i gonim se u tri pčke materine.
Šetaju tata i sin...
"tata, šta je to birtija?"
ništa, šetaju dalje, tata šuti...
"tata, zašto plačeš?"
3
3
I ja nekad, dok ovako sjedim sam sa sobom...čeznem, da me neko zagrli, pogleda, i pita...
"Treba'l ti para?"
"Treba'l ti para?"
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9920
Ja hoću jedan Nikon Z6.
3
2
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ne bi vjerovao...novcanik mi se sav pocjepao, a bas ga volim, torba mi coach i novcanik isto, ja to uvijek uparim, pojma.nemam.sto...
Sinoc uzmem drugi, nerado, ali sta cu...otvorim unutra 110 km .
Jutros ista scena samo s mandarinama
1
1
hahahhaha mogu misliti reakciju, znam kako si za onih 20KM vrištalaIskra je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:22Ne bi vjerovao...novcanik mi se sav pocjepao, a bas ga volim, torba mi coach i novcanik isto, ja to uvijek uparim, pojma.nemam.sto...![]()
moje sreceeee da si vidio
![]()
Onaj zeleni se pocijepao? Pa nov...
1
1
Ma jok crni onaj, coach...sejtan ga odnio skup .je bio. Kaze Endzi...skuplji nego sto je ikad para u njemu bilostorm je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:26hahahhaha mogu misliti reakciju, znam kako si za onih 20KM vrištalaIskra je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:22
Ne bi vjerovao...novcanik mi se sav pocjepao, a bas ga volim, torba mi coach i novcanik isto, ja to uvijek uparim, pojma.nemam.sto...![]()
moje sreceeee da si vidio
![]()
Onaj zeleni se pocijepao? Pa nov...
1
1