Ja u bijelom po cijeli dan, navikla sam, a i bijelo je najljepse, ja volim kaf je sve cisto i blistavoSleepy Joe je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:32 Od svih boja, ti našla bijelu, tu se mala fleka vidi kao iz aviJona.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
2
2
To se kaze na temi vizita!vjesticanametli je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:24bome i ovde je pocelo obarat raju et nako
ja danas bolje neg jucer hvala ti![]()
1
1
To je povoljno... Samo AF provjeri da radi dobro, i nemaš brige.Sleepy Joe je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:17 295 KM ga lik prodaje, po slikama vidim da je u jako dobrom stanju. Mogao bi se cjenkati da ga spusti još, na 260 KM. A više bi volio u Sarajevu od nekoga uzeti, iz ruke u ruku. Plus, ima i zonericu, Tipy-top.![]()
Drugo šta ja gledam... Da ne "ispada"
To je kad ga okrenes prema dolje, i kad ga protreses, da ne izlazi sa zadane dužine.
1
1
To vidiš a ne vidis kad ti ja pokazujem tenestorm je napisao/la: ↑13 mar 2021, 13:36To je povoljno... Samo AF provjeri da radi dobro, i nemaš brige.Sleepy Joe je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:17 295 KM ga lik prodaje, po slikama vidim da je u jako dobrom stanju. Mogao bi se cjenkati da ga spusti još, na 260 KM. A više bi volio u Sarajevu od nekoga uzeti, iz ruke u ruku. Plus, ima i zonericu, Tipy-top.![]()
Drugo šta ja gledam... Da ne "ispada"
To je kad ga okrenes prema dolje, i kad ga protreses, da ne izlazi sa zadane dužine.
1
1
Nakon muhe na avataru vise me nista ne moze zeznuti, pa ni tvoj potpis @dmr 
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Ja bila u kuci, cistila i hajd malo da odmorim. Izasla vani da vidim sta Mimi radi, kad ona u blatu lezi, sva se ublatila 

2
2
Dobro jutro.
Sasvim je moguce da je danas subota.
Sasvim je moguce da je danas subota.
3
1
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Kako su popustili s restrikcijama ja dane vise ne brkam.
Vikend je opet vikend
Dobro jutro i od mene
Vikend je opet vikend
Dobro jutro i od mene
4
1
3
3
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺