Jesi ti pričao s njom?
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6788
sutra gospodži dodjeluju diplomu i titulu doktora nauka...bit ču nazočan dogadžaju.
nakon toga je svečani ručak.
univerzitetetsko-rektorski pederi su garant pripremili nešto na čačkalicu s nogu, ili neke škampe i ostale tričarije...
u pozadini tonovi ozbiljne muzike.
razmišljam da upadnem sa pečenim janjcem na ramenu...
univerzitetetsko-rektorski pederi su garant pripremili nešto na čačkalicu s nogu, ili neke škampe i ostale tričarije...
5
3
2
2
Zadnja izmjena: radostan dan, dana/u 16 maj 2021, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27272
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27272
Cestitam gospodji. Radi se o tvojoj boljoj polovini?radostan dan je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:13 sutra gospodži dodjeluju diplomu i titulu doktora nauka...bit ču nazočan dogadžaju.
univerzitetkorektorski pederi su garant pripremili nešto na čačkalicu s nogu, ili neke škampe i ostale tričarije...
Sta fali da malo promijenis ambijent, nikom ne skodi malo kulture.
0
Da li se @Heidi preselila 
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Dal da probam 
4
3
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Konacno sam preselila se
Pola odjece i obuce jos imam raspakirati i sloziti fino sutra al ne mogu vise.. za danas dosta
Osjecam se vrh
Pola odjece i obuce jos imam raspakirati i sloziti fino sutra al ne mogu vise.. za danas dosta
Osjecam se vrh
2
1
1
1
joj podrinjac što ga komplikuješ , pa nije kvantna fizika majku muPodrinjac je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:51
Ne znam kako da opisem.
Al stvarno ne znam. Razgovor ko razgovor. Bez perverznosti. Bez glupiranja. Bidalesanja. Kulturan razgovor. Skroman i iskren. Ne lažem, sebe ne predstavljam kao nekog drugog. Ja se trudim da sebe predstavim. Problem je, mislim, što nisam šupljator. Ne vodim šuplje priče. To nisam ja. Ali sam i veliki tremaroš. I to je problem.
vidim ja tvoj problem je što previše razmišljaš , mjesto da se opustiš i pustiš da te struja nosi
a to šupljator tako grdno zvuči kad opišeš a to je jednostavno sposobnost da dati tren učiniš zanimljivijim neg što jes'
0
Ljudi ne cijene nista, nikog, ni Boga, ni jedni druge, ni zivot...bas nista. Ni muz zenu,ni zena muza, ni dijete majku, oca, brata, sestru....pa kad Allah posalje Azraila onda plac, tuga, naricanje, pitanja...ah da sam.mu/joj samo rekao da je/ju volim trebam...bla.bla...a vrijeme prolazi u nista!
2
1
1
1
Nije li to Gargamelov mačak u Štrumfovima...Iskra je napisao/la: ↑17 maj 2021, 06:30 Ljudi ne cijene nista, nikog, ni Boga, ni jedni druge, ni zivot...bas nista. Ni muz zenu,ni zena muza, ni dijete majku, oca, brata, sestru....pa kad Allah posalje Azraila onda plac, tuga, naricanje, pitanja...ah da sam.mu/joj samo rekao da je/ju volim trebam...bla.bla...a vrijeme prolazi u nista!
2
2