Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
@vjesticanametli jel se obradovao deda mraz poklonu tj. tebi? 
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13939
Sesija als.dass?
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
On je meni vise razocarani cvjecar nego srbofil. I eto iz dišpeta nekog brani HB i presudjene. Jbg.Sleepy Joe je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:50 Laganini je tamo gdje emocionalno i ideoliški pripada.
0
A sad adio 
Ne mogu da zaspim. Neće san na oči. A tako sam iscrpljena. Babo ima temperaturu. Kako ću jutro dočekati Allah berum 
5
2
3
3
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Izdrži, možeš ti to
Zajedno ćete to pregurati
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
jutro .. vani hladno i maglovito, ja dobar
#kakostevi
#kakostevi
6
4
2
2
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Mene malo unor sustize, nostalgija, i razna nedostajanja. Iz tog razloga mi odgovara ovaj malo jaci tempo na poslu...sve je stalo, sve na cekanju, malo sam.ljuta
radi toga, osjecam.se bespomocno da ista promjenim u tom pogledu...iskreno, malo sam.se rasoala, na komadice...i svako jutro, nekako polako ih skupim i polijepim,, kazem.sebi "misli na ljude kojima si potrebna", Nekako iznova skupim snagu, nasmijem.se na silu, popijem kafu, caj, nazovem da vidim kako su miji danas, ima ih dosta bolesnih...dam si malo vremena razmisljati i o nekim lijepim stvarima...bude lakse kad obucem mantil, zaboravim na sve izvan tih hodnuka i soba, krenem tako niz taj dugi niz, mahnem i nasmijem se prolazeci....njima to znaci a mene ne kosta nista.
Priznajem, lose sam zadnjih dana.
Kazu mi cesto ...previse se dajes. Da. Tako je. Ali ja drugacije ne umijem. Takva sam i neka sam. Ja cu po svom...srcano i hrabro, cistog srca, a za ostalo...Jedan vidi sve.
radi toga, osjecam.se bespomocno da ista promjenim u tom pogledu...iskreno, malo sam.se rasoala, na komadice...i svako jutro, nekako polako ih skupim i polijepim,, kazem.sebi "misli na ljude kojima si potrebna", Nekako iznova skupim snagu, nasmijem.se na silu, popijem kafu, caj, nazovem da vidim kako su miji danas, ima ih dosta bolesnih...dam si malo vremena razmisljati i o nekim lijepim stvarima...bude lakse kad obucem mantil, zaboravim na sve izvan tih hodnuka i soba, krenem tako niz taj dugi niz, mahnem i nasmijem se prolazeci....njima to znaci a mene ne kosta nista.
Priznajem, lose sam zadnjih dana.
Kazu mi cesto ...previse se dajes. Da. Tako je. Ali ja drugacije ne umijem. Takva sam i neka sam. Ja cu po svom...srcano i hrabro, cistog srca, a za ostalo...Jedan vidi sve.
4
1
2
1
2
1
@storm
Dobro jutro ljubavi
Dobro jutro ljubavi
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
nisam ocekivao tako opsiran odgovor
2
2
Love like you'll never be hurt
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029