Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
kako ide sa prosvjedima @storm? 
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
D.d. 
Od jutros odvozim,dovozim..i tako će biti cijelu dan..a lijep sunčan... Hoće mene obaveze, kad vani lijepo...
Od jutros odvozim,dovozim..i tako će biti cijelu dan..a lijep sunčan... Hoće mene obaveze, kad vani lijepo...
1
1
Sad se parkirala, i sjedim u autu otvorenog prozora, i dođe pored motorista, parkiran pored..drnda sa motorom..e baš me to ljuti...nastavi li drndati posvađat ću se sa njim...
Kako to ne volim.... :face
Kako to ne volim.... :face
0
Meni opet dosli papiri na slovenskom
Allahu Milosnice, skusa li mene iko
Jos se ja obradivala kako su expeditivni
Allahu Milosnice, skusa li mene iko
Jos se ja obradivala kako su expeditivni
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
Ovo je sluzben i vrlo vazan papir. Ali ja sam.kriva, nisam zamolila da mi poslaju na engleskom..
Sad ga moram .prevesti kod sudskog tumaca,jer mora biti zvanicno s pecatom prevoduoca, pa ganjati apostile pecat u sudu pa.kao takav poslati u Qatar
Ja sam Boga mi mislila da je kod vas bolje stanje s ovom.birokratijom nego ovdje.
0
Zenski način muškog odmjeravanja čiji je veći....Evelyn je napisao/la: ↑28 maj 2021, 20:49Nije sve u parama i cijeni, pogotovo ne stil..ali taj sto ti mislis da je "jeftin casual" itekako je poskup bome.. moje tene kostaju vise nego sve cipeliceCrvena Nit je napisao/la: ↑28 maj 2021, 20:45
Pa danas su patike jedina obuća koju nosite, polovina i više prostora svake prodavnice obuće su u patikama.
Ne pada mi na pamet obuvati jeftin casual bez stila.
Klasika i elegancija su evergreen.![]()
![]()
Mlada ako si dosla ovde na forum iskljucivo da provociras isprati se sama, ovde ipak pokazujemo puno vise postovanja prema sugovorniku nego na drugim mjestima. Meni ne pada na pamet da pratim tvoje postove i da smirujem za tobom. Ili se uozbilji i postuj ili cu biti primoran sankcije sprovodit sto mi nije tesko ali ne bih zelio jer mislim da ti mozes puno puno bolje.
1
1
I say what I think, I think what I say