Pomoc prijatelja
viewtopic.php?p=484363#p484363
1
Ti opet neces u mrak?
1

zasto ne namjestis da ti laptop nespava na 10 minuta?exliberal je napisao/la: ↑30 jan 2026, 21:45 Za petak ostavim velike data imports/exports, data changes...sve pripremim i onda samo click...masina radi, ja promjenim posteljinu, usisam, prasinu obrisem..samo povremeno prodjem I pomaknem misem da mi laptop neode na spavanje pa sve zajebe...sad spreman za vikend...a sta sta da radim na ovom minusu?
1
Zakljucala firma ali I ove web platforme imaju inactivity timeout koji oni kontrolisu..imao sam mouse shaker ali su I to ukinulihani_jong_un je napisao/la: ↑30 jan 2026, 21:46zasto ne namjestis da ti laptop nespava na 10 minuta?exliberal je napisao/la: ↑30 jan 2026, 21:45 Za petak ostavim velike data imports/exports, data changes...sve pripremim i onda samo click...masina radi, ja promjenim posteljinu, usisam, prasinu obrisem..samo povremeno prodjem I pomaknem misem da mi laptop neode na spavanje pa sve zajebe...sad spreman za vikend...a sta sta da radim na ovom minusu?
jeli bre?
i kod mene tako al sam ja smislila nacinexliberal je napisao/la: ↑30 jan 2026, 22:20Zakljucala firma ali I ove web platforme imaju inactivity timeout koji oni kontrolisu..imao sam mouse shaker ali su I to ukinulihani_jong_un je napisao/la: ↑30 jan 2026, 21:46
zasto ne namjestis da ti laptop nespava na 10 minuta?
jeli bre?![]()
1

joj jesam se ja ishaDZija u koroni i naspavala mada i danas to radim open word heftaricu na tastaturu i spavam hahahhaha team se ubuDZo zelen i danas kad radim iz kuce ustanem pet do 7 login i nastavim spavat …. kalendar pun sjebase od posla ma mrs more nek vam nana radi