sto?
Hoću da pitam..
Re: Hoću da pitam..
Vidio sam je prije par dana, prosla pored mene, ali je bila sa momkom/muzem pa nisam htio da se pozdravim.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Vid sto se pravdam.

4
4
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Pametno
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Zna li neko može li se igdje u Sarajevu kupiti sok tj voda od narancina cvijeta? Orange blossom water.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31200
@lejlamo i neko od ostalih ako zna, je li izvodljivo da se ucenik drugog razreda koji je u prvom i ovih mjesec i kusur drugog ucio njemacki jezik prebaci u drugu skolu u odjeljenje koje uci engleski? Njemackog jezika u ovoj skoli nemaju, kao glavnog, ima kasnije od sestog. Nesto razmišljam da bi moglo dodatno upisati i kurs engleskog, da sustigne gradivo. S tim da naravno, kao i sva danasnja djeca, vec zna neke osnove, boje, brojeve, alfabet,...
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
kada može doći iz amerike u 4. razred, može i taj učenik u 2. razred na engleskidmr je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:10 @lejlamo i neko od ostalih ako zna, je li izvodljivo da se ucenik drugog razreda koji je u prvom i ovih mjesec i kusur drugog ucio njemacki jezik prebaci u drugu skolu u odjeljenje koje uci engleski? Njemackog jezika u ovoj skoli nemaju, kao glavnog, ima kasnije od sestog. Nesto razmišljam da bi moglo dodatno upisati i kurs engleskog, da sustigne gradivo. S tim da naravno, kao i sva danasnja djeca, vec zna neke osnove, boje, brojeve, alfabet,...
nastavnica bi trebala njemu prilagoditi sadržaje da što prije stigne, a sumnjam da je kurs potreban jer su to baš osnove koje svako dijete danas u letu uhvati s jutjuba, raznih aplikacija, igrica i sl.
inače, kantonalni NPiP se razlikuju, a djeca nesmetano nastavljaju školovanje u slučaju da se presele.
0
e hvala ti punolejlamo je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:23kada može doći iz amerike u 4. razred, može i taj učenik u 2. razred na engleskidmr je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:10 @lejlamo i neko od ostalih ako zna, je li izvodljivo da se ucenik drugog razreda koji je u prvom i ovih mjesec i kusur drugog ucio njemacki jezik prebaci u drugu skolu u odjeljenje koje uci engleski? Njemackog jezika u ovoj skoli nemaju, kao glavnog, ima kasnije od sestog. Nesto razmišljam da bi moglo dodatno upisati i kurs engleskog, da sustigne gradivo. S tim da naravno, kao i sva danasnja djeca, vec zna neke osnove, boje, brojeve, alfabet,....
nastavnica bi trebala njemu prilagoditi sadržaje da što prije stigne, a sumnjam da je kurs potreban jer su to baš osnove koje svako dijete danas u letu uhvati s jutjuba, raznih aplikacija, igrica i sl.
inače, kantonalni NPiP se razlikuju, a djeca nesmetano nastavljaju školovanje u slučaju da se presele.
otici cu razgovarati s nastavnicom dok stignem. U principu, ima alternativa, jos dvije skole na slicnoj udaljenosti, moze ici i u njih, ali mora prelaziti znacajno prometnije saobracajnice, ova je bas nagodna, onda to je najnoviji objekat,... vidjet cemo sta ce nam oni reci.
1
1
Rekoše mi da su neki radovi kod Zenice, na petlji?
Neko nedavno bio?
Neko nedavno bio?
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
[mention]storm[/mention] koliko je od zeljeznicke stanice do Zgodovinskega arhiva Celje? 3 minute pjese?
0
ne valja ti mentionuvijek_kontra je napisao/la: ↑13 okt 2020, 09:27 @storm koliko je od zeljeznicke stanice do Zgodovinskega arhiva Celje? 3 minute pjese?
@storm
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Ma ako je i toliko...uvijek_kontra je napisao/la: ↑13 okt 2020, 09:27 @storm koliko je od zeljeznicke stanice do Zgodovinskega arhiva Celje? 3 minute pjese?
Možeš kad izadjes ispred željezničke desno prema celeia parku, pa ispod podvožnjaka, i čim izadjes, prije mosta preko voglajne, sa tvoje lijeve je arhivski muzej (nekad zgrada tkanine, a mislim da i MANA ima neko skladište tamo)
Druga je opcija da putem uz prugu ideš prema poreznoj, i ima pothodnik, iz kojeg izlaziš direkt na parking muzeja...
Nema 200 metara zračne linije, ali željezničke pruge treba zaobići...
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
E super. I ja sam razmisljala mimo Celeie ic. Nisam bila sigurna. Odavno nisam tamo bila.
Hvala ti.
Hvala ti.
1
1
Imam malo glupo pitanje...
Kako da u excelu stavim da pise 01?
Prebaci se u 1 automatski. Ima li neki fazon osim da stavim ono tacku ispred 0?
Kako da u excelu stavim da pise 01?
Prebaci se u 1 automatski. Ima li neki fazon osim da stavim ono tacku ispred 0?
0
desni klik
format cells
pa vidi, mislim general da će raditi
1
1
I say what I think, I think what I say