Nece.
Otvoreni brak(mrak)😁
Re: Otvoreni brak(mrak)😁
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
De mi objasni kako moze povrijediti bebu?
0
To nije bitno, bitno je sta ja osjecam
0
Naravno da je bitno sta ti osjecas, bez obzira bila u trudnoci ili ne.
Ali seksom bebu ne mozes povrijediti. Jeste da neke poze ili pokreti mogu biti ograniceni.
1
1
Malo sam bas proguglao, odnosno pitao svog druga Dzemu.
Genaralno kaze sex ne moze povrijediti bebu kod uobicajene trudnoce, ali je potvrdio da kod vjestacke oplodnje postoje odredjeni rizici, pogotovo u pocetku ali da se nekad savjetuje i tokom citave trudnoce.
U svakom slucaju razumijem, ako je doktor tako savjetovao sigurno da ima razlog i treba ga poslusati, mogu misliti kroz sta ste sve prosli i koliko je kostalo, tako da je bolje malo sacekati da to prodje kako treb ako postoji neki rizik.
Neka je sa srecom i da dobro prodje, ako si u BiH ganjaj sve moguce stele za porod jer ce ti trebati. Ne volim plasiti ljude ali iskustva sa porodom su ugkavnom jako losa, kroz sta smo mi sve prosli zahvaljujuci greskama i bahatosti doktora to je strasno, iako smo platili ali mozda nije bilo dovoljno. Kod nas su doktori generalno korumpirana govna i treba im dobro platiti ako hoces da prodje sve kako treba.
2
1
1
1
Hvala tiSpock je napisao/la: ↑03 sep 2026, 11:25Malo sam bas proguglao, odnosno pitao svog druga Dzemu.![]()
Genaralno kaze sex ne moze povrijediti bebu kod uobicajene trudnoce, ali je potvrdio da kod vjestacke oplodnje postoje odredjeni rizici, pogotovo u pocetku ali da se nekad savjetuje i tokom citave trudnoce.
U svakom slucaju razumijem, ako je doktor tako savjetovao sigurno da ima razlog i treba ga poslusati, mogu misliti kroz sta ste sve prosli i koliko je kostalo, tako da je bolje malo sacekati da to prodje kako treb ako postoji neki rizik.
Neka je sa srecom i da dobro prodje, ako si u BiH ganjaj sve moguce stele za porod jer ce ti trebati. Ne volim plasiti ljude ali iskustva sa porodom su ugkavnom jako losa, kroz sta smo mi sve prosli zahvaljujuci greskama i bahatosti doktora to je strasno, iako smo platili ali mozda nije bilo dovoljno. Kod nas su doktori generalno korumpirana govna i treba im dobro platiti ako hoces da prodje sve kako treba.
1
1
Ako ti je strucno lice savjetovalo da nemas seks, s obzirom da je kod tebe drugaciji nacin oplodnje, onda naravno i nemoj.
0
Izdrzi još malo ne gledaj naše komentare po chatu fuj smo…
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Sve je Dobro dok je na otvor a ne izlaz 

0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Svaka čast...
Kod mene je sve to mirnije...
1
1