Šta ste dobili na poklon?
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Re: Šta ste dobili na poklon?
Tu ćeš meni poslat kad je pročitaš 
1
1
I expect nothing and I'm still let down.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10660
Neka ti je pajdo pokloni.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Obavezno cu da potrazim ovu knjiguTrafalgar Law je napisao/la: ↑31 okt 2020, 00:33 Poklon od prijatelja. Jednostavna i čitvljiva knjiga. Obično uvijek bude nešto za podvući, nešto za prepisati.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Vjerovatno u knjižari Kultura, vjerovatno tamo ima.Lana je napisao/la: ↑31 okt 2020, 08:46Obavezno cu da potrazim ovu knjiguTrafalgar Law je napisao/la: ↑31 okt 2020, 00:33 Poklon od prijatelja. Jednostavna i čitvljiva knjiga. Obično uvijek bude nešto za podvući, nešto za prepisati.
![]()
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Osho je super, slusala sam dosla i radila neke dnevnike, ne sumnjam da je superTrafalgar Law je napisao/la: ↑31 okt 2020, 00:33 Poklon od prijatelja. Jednostavna i čitvljiva knjiga. Obično uvijek bude nešto za podvući, nešto za prepisati.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Dva puta nasumično otvorio knjigu, i dva puta me pronašlo ono što sam želio pročitati.Miss Y. je napisao/la: ↑31 okt 2020, 08:48Osho je super, slusala sam dosla i radila neke dnevnike, ne sumnjam da je superTrafalgar Law je napisao/la: ↑31 okt 2020, 00:33 Poklon od prijatelja. Jednostavna i čitvljiva knjiga. Obično uvijek bude nešto za podvući, nešto za prepisati.
![]()
Jednostavno se nešto ne može dogoditi prije svog uzroka. Ne postoje slučajnosti.
3
2
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ostavi nam makar toliko da sa plastike torte okusimo.... 
3
3
Ma nek nam ovo jedno parce ostavi pa cemo mi da podjelimo sviTrafalgar Law je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:41 Ostavi nam makar toliko da sa plastike torte okusimo....![]()
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Ja ću krenuti sa rubova, gdje ima najviše materijala.Lana je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:44Ma nek nam ovo jedno parce ostavi pa cemo mi da podjelimo sviTrafalgar Law je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:41 Ostavi nam makar toliko da sa plastike torte okusimo....![]()
![]()
0
Trafalgar Law je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:46Ja ću krenuti sa rubova, gdje ima najviše materijala.![]()
Prednost prvo damama molim lijepo
Pa onda sta ostane mozes
1
1
9
1
8
8
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.