Čudno će se čuti, ali ovo sve oko Ukrajine, ima posljedicu, da se eu trznula oko bih.SmokingMan je napisao/la: ↑11 mar 2022, 17:55Mislim da je shvatio išaret za ozbiljno. Vidio sam kako se ponašao ova protekla dva dana.
Eno, otkazali i skup Ravnogoraca u Višegradu.
Oni moraju shvatit da od radikalizma nema ništa. Eto, EU je malo predugo davala kredita Dodiku, ovaj se razmahivao kako je znao. Na žalost, izgleda da im je Ukrajina otvorila oči da nešto makar učine po pitanju "našeg slučaja."
Čak je i Milanović okrenuo ploču, prošli tjedan zavapio, da bih treba hitno primiti u eu.
Ne vjerujem mu, ali više nego prezire bih, boji se Rusa. A oni imaju planove sa RS pa i Srbijom.
Treba biti dobro slijep, pa to ignorirati.
EU se ujedinila, čak i Orban više ne vitla toliko...
Grozničavo se traže bypass snadbjevanja sa energentima, rješava se i ostale stvari.
Pa samo da se u hr aktivira i usije poluprazna Slavonija, može puno toga pokriti.
Da, biti će skuplje, ali da može - može.
A kad tad će se i Rusija opametiti, krepati će Putin, ruski narod opet iznjedriti nekoga poput ubijenog Nemcova... I onda možemo u nove dealove, na zadovoljstvo i korist svih.
Ja ne mrzim ruse, mrzim onog kepeca kagebeovca, bolesnika, i njegov sustav strahovlade... Nevjerojatno šta im radi.

4