Šta ste dobili na poklon?
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10490
Re: Šta ste dobili na poklon?
Od prijateljice, nisam ni sanjao da ću je raznim kanalima dobiti na ruke, gdje je sve počelo sa, ako bude.... Još jedan od rariteta iz antikvarnice. Kaže kako nije htela na jednoj od uvodnih stranica napisati posvetu jer misli da bi mogao fine pare uzeti za knjigu kada je budem prodavao. No, ja ne nameravam da prodajem svoju kolekciju, knjige sam svakako nameravao ostaviti njenoj deci, pogovo kćeri.

4
1
3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
3
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ko to dijeli da se prijavim 
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
kablove cu sakriti kad signem, imam bužire iza, ovo je spojeno u žurbi

1
1
btw, Moja TV imam sto godina, samo je nikad nisam gledao, stari risiver bio u ladici, dok ne dođe F1 na Arena Sport. Nađem ga, nađem adapter, ne radi, mrtav. Sreća pa ažurni, iste sekunde ga zamijeniše novim
još ovaj cool, android, daljinskim od TVa upravljaš i njime, baš super.
1
1
fina ti je jambolija. pecka li?
3
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

I sama reč govori kakva je zanimljivost u pitanju. Jedno vreme je jambolija bila veoma popularna za prekrivanje kojekakvih površina, posebno onih na kojima se sedelo. Čak se i koristila kao navlaka za sedišta u automobilima ili čak kao navlaka za volan.
Idealno stanište za grinje. U proseku 258 000 grinja na jedan kvadratni centimetar. A pošto se jambolije retko peru, jer se, je l' te, ućebaju prilikom pranja, onda grinje tu mogu bez problema da obitavaju.Kolonije grinja u takvoj sredini lako uspevaju da nađu domaćina na kojeg će da se ukrcaju i koji će da ih prenese na drugu jamboliju. Priznajmo, malo im je gužva i tesno.
Jedno vreme, ne tako davno, devojke su nosile torbice od jambolije i prenosile i sejale grinje svuda gde prođu. Nisu ni bile svesne koliku su radost donosile hrabrim predstavnicima grinja, grinjskim misionarima, kada ih ostave, na primer, na kauču svojih drugarica. Osvajanje novih teritorija i kolonizacija se odvijala brzinom svetlosti. Mali grinjci će moći bolje da napreduju u takvoj sredini gde nema mnogo konkurencije. Zalažem se za to da se u modu vrate torbice od jambolije da bi mogli da obezbedimo pravilan i nesmetan razvoj grinja.
1
1
Po čemu se fina jambolija razlikuje od "nefine"? Ne mogu smisliti nijedan razlog zašto bih jamboliju stavio bilo gdje. 
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Eeee nisi ti odrastao na balkanu.
Ako ti je kauc od platna, stavis da ti se ne uprlja kauc. Ako je od koze, stave da guzici bude toplije zimi, i da se ne lijepi guzica ljeti. A i da se ne uprlja kauc.
Eeeee ne znas ti nasa posla.
1
1
da vi vidite kako je to kod moje mame
kad nema gostiju prekrije jos dodatnim dekama okolo da joj sunce ne izblijedi ugao
nekad sam je ruzila
sad ignorisem
kad nema gostiju prekrije jos dodatnim dekama okolo da joj sunce ne izblijedi ugao
nekad sam je ruzila
sad ignorisem
1
1
ko ce mi to pokloniti 
imala sam slicnu al bez usiju
imala sam slicnu al bez usiju
2
2